AccesoriiStiriTechVideos

Android Wear platforma Google dedicata ceasurilor de mana

Android wear
Android Wear

Google a anuntat astazi lansarea platformei Android Wear dedicata in mare parte segmentului de smartwacth (ceas de mana inteligent).

Android Wear se vrea a fi platforma pe care mai toti producatorii de gadgeturi purtabile au incercat sa o ofera clientilor sai in ultimul an, dar din pacate au cam esuat. Cel mai bun exemplu in acest sens este Samsung cu al sau Samsung Galaxy Gear, care la a doua generatie a trecut pe Tizen OS, in sepranta ca vor putea oferi mai multa functionalitate si stabilitate ceasului.

Revenind la Android Wear, Google spera la randul sau ca noua platforma, cu multe accente de Google Now integrate, sa poata oferi celor interesati de gadgeturi purtabile (ceasuri de mana, bratari de fitness, etc) o platforma solida. Google a atras deja parteneri ca Asus, LG, Samsung, Motorola sau HTC din zona producatorilor de gadgeturi, precum si producatori de chipseturi ca Qualcomm, Broadcom, Intel sau MediaTek, si sa nu uitam sa mentionam Fossil un expert cand vine vorba de ceasuri de mana.

Avand de partea s-a numarul mare de dezvoltatori de aplicatii Android si faptul ca noua platforma Android Wear permite in teorie rularea acestor aplicatii, viitorul pare promitator.

https://www.youtube.com/watch?v=0xQ3y902DEQ

Conform spuselor celor de la Google, developerii vor putea inca de acum optimizarea aplicatiilor pentru noua platforma care va sosi ceva mai tarziu anul acesta (Google nu a mentionat o data exacta).

Mai multe informatii despre Android puteti afla din cele doua videoclipuri.

https://www.youtube.com/watch?v=QrqZl2QIz0c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!