PC DesktopStiriTech

AOC e2461Fwh monitorul de gaming cu design boarderless

e2461Fwh_front_liquid_design

AOC anunta un nou monitor LED Full HD special creat pentru gaming si divertisment. AOC e2461Fwh are un ecran cu diagonala de 23,6” încorporeaza un panou TN cu un timp de raspuns al pixelilor de numai 2 milisecunde. Monitorul, face parte din gama Style, are un design elegant, pus in valoare de catre rama ultra subtire si suportul de culoare visinie.

Cu o luminozitate de 250 cd/m² si o rata a contrastului static de 1 000:1 (contrast dinamic de 50 000 000:1), monitorul din gama Style ofera imagini de inalta fidelitate pe ecranul wide de 23,6”. Modelul Full HD poate reda atat semnal analog, cat si digital, precum si cele mai recente filme si jocuri prin VGA sau HDMI compatibil HDCP. Semnalul audio poate fi redat prin intermediul difuzoarelor integrate.

AOC e2461Fwh este echipat cu o serie de solutii software inteligente, special create pentru a minimiza impactul asupra mediului. Programele Eco Mode si e-Saver contribuie la scaderea cosumului de energie electrica, prin adaptarea intensitatii iluminarii LED la lumina ambientala. Cea mai recenta tehnologie de panouri LED ofera o luminozitate optima, alaturi de un consum de energie semnificativ redus, de numai 17,3 Watti in timpul operarii standard.

Monitorul mai include si o serie de functii pentru productivitate sporita. i-Menu spre exemplu, ofera acces facil la setari, ce pot fi schimbate doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce software-ul Screen+ imparte ecranul de 23,6” in patru zone independente, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

Monitorul AOC e2461Fwh va fi disponibil in curand la pretul de 750 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!