HardwarePC DesktopStiriTech

AOC lanseaza monitorul Full HD LED E2343Fi de 32″ cu dock pentru iPhone/iPod

Monitor AOC e2343Fi_front_DJ

AOC a anuntat astazi monitorul AOC E2343Fi LED care permite vizualizarea de continut multimedia de pe iPhone si iPod direct pe imens-ul ecran de 32″ datorita dock-ului integrat ce permite conectarea dispozitivelor Apple. Spre deosebire de statiile de andocare conventionale, dock-ul integrat in monitorul E2343Fi permite incarcarea dispozitivelor Apple, chiar in timp ce acestea redau continut media.

Pe langa statia de andocare, baza monitorului AOC E2343Fi are integrate difuzoare stereo SRS de inalta calitate, cu o putere de 5 watt fiecare, perfecte pentru a reda atat videoclipuri, cat si melodii, intr-un mod natural si realist. Astfel, monitorul se poate transforma intr-un veritabil centru de divertisment al incaperii.

Monitor AOC e2343Fi_side_to_left_iPod_DJ

Datorita multiplelor functii implementate monitorului AOC E234eFi, ne ajuta sa economisim timp, dar si spatiu pretios pe biroul de acasa sau de la locul de munca, prin eliminarea necesitatii de cabluri adiționale.

Caracteristicile monitorului AOC E2343Fi:

– posibilitatea de a imparti ecranul in 4 spatii de lucru datorita functiei Screen+ (4 monitoare intr-unul)

– panou LED Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080

– functie Dynamic Contrast Boost

– prieten cu mediul

  1.        consuma cu pana la 40-50% mai putina energie decat ecranele LED conventionale
  2.        consuma de 34 watt in timpul functionarii obisnuite si 0,5 watt in modul standby
  3.        certificari Energy Star și EPEAT Silver

– design ultra-slim masurand doar 12,9 mm grosime

Monitorul AOC E2343Fi este disponibil in Romania la un pret recomandat de 849 lei. Pentru mai multe detalii despre acest monitor faceti click pe comunicatul de presa atasat acestui articol ceva mai jos. 

[showhide]

București, 29 ianuarie 2013 – Pentru utilizatorii de iPhone 4/4s și iPod, AOC prezintă modelul LED de 23”, E2343Fi, special conceput pentru a reda imagini, clipuri audio și clipuri video stocate pe iDevice direct pe ecranul de dimensiuni mari al monitorului. În același timp, design-ul minimalist, ultra slim al modelului îl completează perfect pe cel al dispozitivelor Apple.

O soluție all-in-one pentru utilizatorii de iPhone și iPod

Datorită tehnologiei patentate plug-and-play proprietară AOC, aceștia trebuie doar să conecteze telefonul sau media playerul la stația de andocare integrată în baza monitorului și să deschidă fișierul ales. Fișierele media de pe dispozitivul Apple sunt sincronizate automat, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagine și sunet de înaltă calitate fără a avea nevoie de schimbarea setărilor vreunuia dintre dispozitive.

Pe lângă stația de andocare, baza monitorului AOC E2343Fi integrează difuzoare stereo SRS de înaltă calitate, cu o putere de 5 watt fiecare, perfecte pentru a reda atât videoclipuri, cât și melodii, într-un mod natural și realist. Astfel, monitorul se poate transforma într-un veritabil centru de divertisment al încăperii.

Spre deosebire de stațiile de andocare convenționale, cea dispoibilă pe modelul E2343Fi oferă posibilitatea de a încărca dispozitivul iPhone sau iPod, chiar și în timp ce acesta redă conținut media, economisind timp, dar și spațiu prețios pe birou, prin eliminarea nevoii de cabluri adiționale.

Productivitate la nivel înalt

Monitorul AOC oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărți ecranul în patru spații de lucru independente, cu ajutorul tehnologiei Screen+. Astfel, în timp ce utilizatorii vizualizează un film rulat de pe iPhone, aceștia pot, în același timp, edita un document, naviga pe Internet sau discuta pe chat în cele 4 sectoare ale ecranului, afișate simultan. Funcția Screen+ elimină astfel nevoia navigării continue între mai multe programe active pe computer și economisește timp valoros. 

Imagine de înaltă calitate

Modelul E2343Fi dispune de un panou LED Full HD, cu o rezoluție de 1080p, ideală pentru a viziona în cele mai mici detalii fotografii de înaltă calitate, dar și videoclipuri sau filme. Pentru un plus de realism, monitorul integrează funcția Dynamic Contrast Boost, ce oferă cinci setări diferite pentru îmbunătățirea culorii și permite ajustarea acesteia în zonele indicate.

Creat pentru a proteja mediul

Monitorul AOC este deosebit de prietenos cu mediul, datorită panourilor LED ce nu conțin urme de mercur. În plus, tehnologia acestor panouri consumă cu 40-50% mai puțină energie decât ecranele convenționale – 34 watt în timpul funcționării obișnuite și 0,5 watt în modul standby.

Pe lângă certificările Energy Star și EPEAT Silver pentru ambalajele și procesul de fabricație „verde”, monitorul este echipat cu mai multe funcții destinate economisirii de energie. Off Timer-ul permite închiderea pre-programată a monitorului la ora stabilită de utilizator, în timp ce funcția eSaver oferă moduri presetate de economisire a energiei atunci când ecranul nu este folosit.

Design minimalist, ultra-slim

Modelul E2343Fi are un profil uimitor de subțire, de numai 12,9 mm, și un design minimalist, ceea ce îl integrează perfect în orice cameră de zi cu un decor modern. Monitorul păstrează aspectul curat al dispozitivelor Apple, prin intermediul porturilor integrate în baza sa, ce elimină aglomerarea inestetică de cabluri.

Monitorul AOC E2343Fi este disponibil în România la un preț recomandat de 849 lei.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!