MonitoarePC DesktopStiri

AOC dezvaluie noul monitor Super PLS de 27” AOC q2770Pqu

AOC q2770Pqu

AOC anunta lansarea unui nou monitor – AOC q2770Pqu, un Super PLS de 27″ cu o rezoluție WQHD de 2560 x 1440 pixeli. AOC q2770Pqu reprezinta gama Professional si se mandreste cu imagini uimitor de clare, pentru rularea de filme sau jocuri intr-un mod cu adevarat realist, dar si pentru afisarea tabelelor sau a altor documente de mari dimensiuni, la locul de munca. Cu un nivel inalt de luminozitate, q2770Pqu include o mare varietate de conectori, un design ergonomic si o serie intreaga de functii pentru o experienta de vizionare superioara.

Monitorul beneficiaza de mufe VGA, DVI-D, HDMI, un DisplayPort integrat, iar unghiurile de vizualizare sunt foarte largi (178 de grade) pe orizonatala si pe verticala, multumita si luminozitatii ecranului de pana la 300 cd/m², inclusiv in medii cu lumina ambientala puternica.

In ciuda ecranului cu rezolutie mare, modelul q2770Pqu indeplineste cerintele certificatelor de sustenabilitate precum EPEAT Silver, TCO 6.0 si Energy Star 6.0. Datorita ecranului LED cu iluminare din spate, consumul de energie nu depaseste 29 W, un nivel impresionant pentru un monitor de 27 de inchi. Software-ul inteligent precum ”e-Saver” și ”Eco Mode” ajuta la randul sau la reducerea consumului de curent electric.

q2770Pqu

Asa cum ne-a obisnuit, AOC ofera 3 ani garantie si pentru modelul WQHD. Monitorul q2770Pqu va fi disponibil din luna ianuarie, 2014, la pretul recomandat de 2499 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!