AndroidAPLICATIIStiriTech

Apeluri gratuite in reteaua RCS&RDS prin aplicatia de Android “Digi Oriunde”

RCS & RDS a lansat de curand serviciul Digi Oriunde ce permite comunicarea gratuita pe telefoanele mobile, intre utilizatorii care si-au creat un cont. De asemenea permite abonatilor Digi Mobil sa initieze apeluri catre orice destinatie, la tarifele prevazute in cadrul abonamnetelor lor de telefonie mobile, si anume efectuarea de apeluri gratuite in reteau Digi Mobil cu ajutorul aplicatie Digi Oriunde pentru Android dar si apeluri catre alte retele (Vodafone, Orange sau Cosmote dar cu taxa).

Detalii pentru clientii Digi Mobil:

  • Vorbesti nelimitat in retea (catre fix si mobil) si platesti pentru convorbiri catre alte retele fixe si mobile tarifele standard din cadrul abonamentului tau de telefonie.
  • Vorbesti catre retelele de telefonie fixa si mobila din Romania, cu cele mai mici tarife din piata.
  • Daca utilizezi Digi Oriunde cand te afli in strainatate (te conectezi printr-o reţea WiFi, de exemplu), vei plati pentru apeluri tot atat cat platesti pentru cele pe care le initiezi din Romania. Serviciul este taxat la tarife interne!
  • Daca te afli intr-o zona fara acoperire Digi Mobil, poti utiliza Digi Oriunde folosind o retea WiFi: iti conectezi telefonul la reteaua WiFi si poti suna oriunde in lume.
  • Cand initiezi apelurile, cel apelat poate vizualiza numarul tau de telefon.

Aplicatia Digi Oriunde este compatibila cu sistemele de operare Android 2.x si 4.x si poate fi descarcata gratuit din Google Play store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!