AndroidAPLICATIISOFTWAREStiri

APK-ul Facebook Home poate fi descarcat inainte de lansarea oficiala pe Google Play store

facebook home

Saptamana trecuta Facebook Inc anunta lansarea aplicatie sau nici nu stiu exact cum sa ii mai spun, interfata grafica, launcher pentru terminalele cu Android. Noul „eco-sistem” Facebook include trei aplicatii (APK): aplicatia standard Facebook pentru Android (katana), aplicatia care imbina Chat Heads cu mesajele SMS (orca) si Launcher-ul (home).

Desi, Facebook Home urmeaza sa debuteze pe data de 12 aprilie (in Statele Unite), pe Google Play store si doar pentru un numar limitat de dispozitive, APK-urile incluse in pachetul Home au fost postate pe net si pot fi descarcate pentru orice dispozitiv cu rezolutie mai mica de 1280×768.

Deoarece este doar in pre-release posibil sa apara o serie de bug-uri sau incompatibilitati cu anumite telefoane. Daca ti neaparat sa testezi Facebook Home pe dispozitivul tau cu Android poti descarca cele 3 aplicatii (necesare pentru a functiona) de aici:

  1. Aplicatia Facebook pentru Android (modificata compatibila cu Facebook Home)
  2. Aplicatia Chat Heads 
  3. Aplicatia Home Launcher

Deoarece sunt doar APK-uri care necesita instalare prin bifarea (Unknown Sources), nu prezinta un risc major de a va ‘busi’ terminalele, totusi exista acel minim de risc si de aceea nu va recomandam sa le instalati, daca nu stiti ce faceti.

Membrii Gadget Talk Romania nu pot fi tinuti responsabil de probleme care vor aparea in urma instalarii aplicatiilor mai sus mentionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!