AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Samsung lanseaza aplicatia 3D Scanner dedicata Galaxy Note10 (telefoanelor cu 3D ToF)

aplicatia 3d scanner galaxy note10plus

Aplicatia 3D Scanner pentru Samsung Galaxy Note10+

Samsung Electronics a lansat de curand pe piata noile modele Galaxy Note10 si Note10+, iar cel din urma vine cu o extra camera 3D ToF. Si, cum de curand au devenit disponibile comercial in retail, cat si la operatorii telecom, Samsung a lansat o aplicatie mobila denumita 3D Scanner, care se foloseste de aceasta camera ToF pentru a le permite utilizatorilor de Galaxy Note10+ sa scaneze obiecte din viata reala si apoi a le transpune ca obiecte 3D in cea virtuala.

Poti scana o vaza, un animal de plus sau orice alt obiect cu Note10, iar apoi acel obiect scanat 3D poate deveni un fel de avatar, sticker pentru social media s.a.m.d.

Teoretic, aplicatia 3D Scanner ar trebui sa fie compatibila si cu telefoanele Galaxy S10 5G si Galaxy A80 dat fiind faptul ca si aceste modele Samsung Galaxy dispun de o astfel de camera 3D ToF.

Aplicatia 3D Scanner poate fi descarcata de pe Galaxy Store. Odata instalata ea poate fi accesata direct ca oricare alta aplicatie mobila sau prin intermediul Bixby Vision.

Samsung recomanda scanarea obiectelor cu dimensiuni intre 20 si 80 centimetri cubi pentru o scanare perfecta. Apoi aceste obiecte 3D virtuale pot fi transformate in GIF-uri, sau pot fi integrate in fotografii sau videoclipurile filmate cu camera telefoanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!