APLICATIISOFTWAREStiriWindows Phone

Top 5: Aplicatiile saptamanii din Windows Phone store [Saptamana 24.02 – 02.03]

aplicatii Windows Phone

Top 5 aplicatii de muzica din Windows Phone store.

Sambata aceasta avem un nou top din „Aplicatiile saptamanii din Windows Phone store” care vor fi tot pe o tematica. Muzica. Mai nou, puteti descarca aplicatiile prin intermediul link-urilor sau prin scanarea codurilor QR aferente. Asadar, Gadget Talk Romania va prezinta un top 5 aplicatii de muzica pentru telefoanele cu Windows Phone.

 

Audiocloud5. AudioCloud (Descarca aplicatia)

Audiocloud este o alternativa la Soundcloud, marele site unde poti asculta muzica nelimitata si gratuita. Toate functiile Soundcloud sunt prezente, iar calitatea sunetului este ireprosabila.

 

 
Soundhound4. SoundHound (Descarca aplicatia)

SoundHound este o aplicatie de top gratuita ce scaneaza muzica din jurul tau, oferindu-ti date clare despre artist, album, melodie, plus optiunea de distribuire a melodiei descoperite. Mai pe scurt, nu stii cine canta la radio? Foloseste Soundhound si iti va spune el.

 
YouTube HD3. YouTube HD (Descarca aplicatia)

YouTube HD este cea mai buna alternativa a aplicatiei YouTube, aplicatia oficiala nemaifiind prezenta in Windows Phone Store. Pe langa caracteristicile implicite YouTube, poti descarca si videoclipurile preferate. Redarea clipurilor este LQ, HQ si HD.

 
Tunein Radio2. Tunein Radio (Descarca aplicatia)

Tunein Radio iti ofera peste 100 de mii de statii de radio. E imposibil sa nu gasesti un radio pe placul tau, cu genul tau de muzica, de artisti etc. Asculta gratuit orice radio din lume, iar traficul de date consumat este foarte mic.

 
Ringtones Pro1. Ringtones Pro (Descarca aplicatia)

Vrei sunete de apel personalizate? Ringtones Pro iti vine in ajutor. Cauta-ti melodia preferata in versiunea de ringtone, descarc-o si aplic-o pe telefonul tau cu Windows Phone.

 

 

 

Acesta a fost un top 5 aplicatii de muzica pentru telefoanele voastre cu Windows Phone. Ne vedem sambata viitoare, cu un nou top si o noua tematica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!