APLICATIISOFTWAREStiriWindows Phone

Top 5: Aplicatiile saptamanii din Windows Phone store [Saptamana 17.02 – 23.02]

aplicatii Windows Phone

Top 5 aplicatii foto Windows Phone store.

Aplicatiile saptamanii din Windows Phone store de sambata asta vor fi axate pe o anumita categorie. Fotografia. Telefoanele dotate cu sistemul de operare WP au o camera decenta, fapt pentru care tot mai multi utilizatori folosesc camera de fotografiat pentru a surprinde momente din viata. Gadget Talk Romania va prezinta un top 5 de aplicatii foto pentru telefoanele cu Windows Phone.

 

5. Fotor (Descarca aplicatia gratuit)

O aplicatie gratuita, simpla si dotata cu multe efecte pe placul tau. Poti edita contrastul, dimensiunea, poti realiza un colaj din mai multe fotografii cu diferite rame.

4. LazyLens (Descarca aplicatia gratuit)

LazyLens iti ofera gratuit peste 20 de efecte prestabilite pentru fotografiile tale. Ai la dispozitie functia auto-fix, modificarea de contrast, saturatie si luminozitate. Calitatea fotografiilor salvate prin intermediul aplicatiei e cea originala.

3. Lomogram (Descarca aplicatia gratuit)

Lomogram este o alternativa simpla a aplicatiei Instagram, oferind efecte ce redimensioneaza fotografia intr-o ratie regular in loc de wide. La finalul alegerilor poti distribui poza pe retelele de socializare. Exact ca pe Instagram, doar ca nu ai nevoie de un cont pentru a edita fotografiile.

2. Camera360 (Descarca aplicatia gratuit)

Realizeaza fotografiile cu diferite efecte in timp real. Aplicatia iti ofera o gramada de efecte foarte bune printre care si popularul HDR (High Dynamic Range). Aplicatia include si un timeline a fotografiilor realizate de-a lungul timpului.

1. PicSketch Free (Descarca aplicatia gratuit)

Transforma-ti pozele intr-o pictura de inalta calitate. Efectul de pictura sau portret e unul foarte cautat de pasionatii de fotografie. Asadar, PicSketch Free iti ofera o cateva functii prestabilite pentru pozele tale. La final le poti distribui pe retelele de socializare.

 

Acestea au fost aplicatiile de saptamana aceasta. Ne vedem sambata viitoare cu un nou top si o noua tematica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!