Apple confirma evenimentul de pe 10 septembrie

0

Pe 10 septembrie, in Cupertino are loc, mult asteptatul eveniment in care Apple, se pare ca va prezenta noua generatie iPhone (conform leakurilor, zvonurilor, si numelor alese pana acum, noua generatie este posibil sa se numeasca 5S) si pe langa acesta, un iPhone de buget dedicat  publicului care se gandeste sa faca pasul spre un telefon inteligent, pietelor emergente, unde Android este dominant.

Pe langa noua generatie iPhone, este posibil sa ne fie prezentata si o noua linie iPad, iar cu siguranta ar trebui sa avem si lansarea versiunii 7, a sistemului de operare iOS.

Apple se pare ca prin invitatia trimisa confirma intr-un fel (prin culorile de pe aceasta) zvonurile/leakurile care au circulat in ultima vreme in legatura cu iPhone 5C, iar despre iPhone 5S, conform zvonurilor, ar putea sa aiba un scanner de amprenta, iar pe langa clasicele alb si negru, sa ne fie prezentat si unul auriu.

Daca Apple va prezenta noile telefoane iPhone pe 10 septembrie, conform istoriei Apple, pe 20 septembrie ele vor fi disponibile pe rafturile magazinelor unde dupa cum stim se formeaza cozi infernale.

Articolul precedentAndroid 4.4 KitKat va fi urmatoarea versiune a sistemului detinut de Google
Articolul următorGoogle Nexus 5 zarit in clipul de prezentare a statuiei pentru Android 4.4 KitKat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.