iOSSOFTWAREStiri

Apple a anuntat noul sistem de operare iOS v6.0 cu o mai buna integrare Facebook, apeluri FaceTime 3G/WiFi si altele

Asa cum era de asteptatApple a anuntat astazi 11 iunie. in cadrul WWDC 2012 noul sistem de operare iOS versiunea 6.0 ce vine cu foarte multe lucruri noi cum ar fi: Siri ce deacum vine cu abilitatea de a lansa aplicatii, stie mai multe chestii despre domeniul sport, restaurante si filme (de mentionat ca noul Siri va fi disponibil si pe iPad-uri). Aduce o integrare cu reteaua de socializare – Facebook, putem apasa butonul Like (Imi place) direct din Appstore. Pe partea de iPhone, iOS 6 iti permite sa respingi apelurie printr-un simplu swipe pe ecran, iti aminteste faptul ca ti-ai schimbat locatia.

O alta fucntie interesanta este „Do Not Disturb,” functie ce iti suspenda toate notificarile si apelurile terminalului cu iOS pentru a nu fi deranjat. Browserul Safari primeste si el o sumedenie de imbunatatiri, aplicatia nativa de email vine si ea o serie de imbunatatiri.

Odata nu noul sistem aplicatia FaceTime iti ofera posibilitatea de a-ti apela prietenii din lista de contacte in modul video atat prin 3G (retele mobile) cat si wireless (WiFi). Aplicatia Google Maps pentru harti a fost inlocuita de cei de la Apple cu propria aplicatie, ce vine cu o functie foarte interesanta denumita FlyOver.

Astea sunt doar cateva din noile functii si imbunatatiri aduse versiuni 6.0 iOS ce va fi disponibila din toamna incepand cu iPhone 3GS si pana la noul iPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!