Apple a anuntat noul sistem de operare iOS v6.0 cu o mai buna integrare Facebook, apeluri FaceTime 3G/WiFi si altele

1

Asa cum era de asteptatApple a anuntat astazi 11 iunie. in cadrul WWDC 2012 noul sistem de operare iOS versiunea 6.0 ce vine cu foarte multe lucruri noi cum ar fi: Siri ce deacum vine cu abilitatea de a lansa aplicatii, stie mai multe chestii despre domeniul sport, restaurante si filme (de mentionat ca noul Siri va fi disponibil si pe iPad-uri). Aduce o integrare cu reteaua de socializare – Facebook, putem apasa butonul Like (Imi place) direct din Appstore. Pe partea de iPhone, iOS 6 iti permite sa respingi apelurie printr-un simplu swipe pe ecran, iti aminteste faptul ca ti-ai schimbat locatia.

O alta fucntie interesanta este “Do Not Disturb,” functie ce iti suspenda toate notificarile si apelurile terminalului cu iOS pentru a nu fi deranjat. Browserul Safari primeste si el o sumedenie de imbunatatiri, aplicatia nativa de email vine si ea o serie de imbunatatiri.

Odata nu noul sistem aplicatia FaceTime iti ofera posibilitatea de a-ti apela prietenii din lista de contacte in modul video atat prin 3G (retele mobile) cat si wireless (WiFi). Aplicatia Google Maps pentru harti a fost inlocuita de cei de la Apple cu propria aplicatie, ce vine cu o functie foarte interesanta denumita FlyOver.

Astea sunt doar cateva din noile functii si imbunatatiri aduse versiuni 6.0 iOS ce va fi disponibila din toamna incepand cu iPhone 3GS si pana la noul iPad.

Articolul precedentNoul MacBook Pro lansat la WWDC 2012 cu de 15″ ecran Retina, rezolutie de 2880x1800p si Quad-core Intel Core i7 CPU!
Articolul următorAvem primele imagini video cu Apple iOS 6.0 beta testat de developeri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.