AccesoriiStiriTech

Apple angajeaza unul din oamenii cheie care au lucrat la Nike FuelBand. iWatch tot mai aproape?

Apple-iwatch-Render-2

Rapoarte venite de peste ocean spun ca Apple l-ar fi angajat recent pe Jay Blahnik (consultant cheie in proiectul Nike FuelBand) pentru a ajuta la dezvoltarea ceasului de mana iWatch si/sau la alte produse de tip bratara.

La jumatatea acestui an, in cadrul conferintei Apple WWDC, actualul sef Apple, Tim Cook (care face parte si din board-ul companiei Nike) ar fi spus ca Nike FuelBand este un accesoriu de succes, declaratie care a produs o scanteie care a aprins flacara zvonurilor, care sugereaza ca Apple ar putea lansa pana la finele acestui an sau cel tarziu in primul trimestru al lui 2014, ceasul iWatch (foto sus – concept design).

In prezent insa, Apple se lupta pentru a inregistra denumirea iWatch pe anumite continente, deoarece in Asia  de exemplu, denumirea iWatch este detinuta de o alta companie, lucru care face dificila lansarea lui.

Cu toate ca Apple nu a confirmat angajarea lui Blahnik, acesta ar fi confirmat pe contul sau de Twitter noua pozitie in cadrul companiei cu sediul la Cupertino, SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!