EvenimenteStiriTablete

Apple anunta iPad Pro 9.7, tablet cu display True Tone

Tot in cadrul aceluiasi eveniment cu presa ce a avut loc ieri in Cupertino (California), la care Apple a lansat iPhone Special Edition, producatorul american a mai anuntat si lansarea unei noi tablete iPad, modelul iPad Pro 9.7, cu acelasi hardware (Apple A9X CPU si 4GB RAM) pe care il are modelul iPad Pro cu ecran de 12 inci lansat toamna trecuta (2015), dar care este echipat cu un nou display True Tone, rezolutie 2.048 x 1.536 pixeli si cu 25% o mai mare gama de culori comparativ cu modelul iPad Air 2. Tableta este livrata cu iOS 9.3 care ofera functia Night Shift, pentru a proteja ochii utilizatorului de lumina albastra emisa de display.

Apple anunta iPad Pro 9.7

iPad Pro 9.7 este echipat cu camere foto de 12 pe spate (poate filma in format 4K) si 5 megapixeli pe fata la care se adauga si optiunea de blit Retina (integrat in ecranul tabletei) pentru selfie-uri mai clare in conditii de luminozitate redusa.

Tableta dispune de 4 difuzoare stereo la fel ca si modelul de 12″, de un slot pentru SIM si conectiviate 4G LTE (viteze mari de transfer de date) si de accesoriile Apple Pencil si tastatura Smart.

https://youtu.be/n-eXjCISQ54?t=37m53s

Precomenzile pentru noua tableta inep pe 24 martie, iar livrarile se vor efectua din data de 31 martie. Tableta va fi disponibila in variante Wi-Fi de 32, 128, 256GB la pretul de 600$, 750$, respectiv 900$. In timp ce modelul cu SIM (compatibil 4G), va avea un pret cu 130$ mai mare in toate cele trei variante de memorie interna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!