EvenimenteLaptopuriStiri

Apple anunta Macbook Air 2018

Apple anunta Macbook Air 2018

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc astazi la New York, Apple a anuntat noua generatie de notebook Macbook Air cu macOS (versiunea Mojave).

Apple anunta Macbook Air 2018

Macbook Air 2018 cu Retina display de 13.3″ (ofera cu pana la 48% mai multa culoare) si margini foarte subtiri dispune de o carcasa cu 17% mai compacta si mai subtire ca modelul anterior si este in intregime construit din Aluminiu 100% reciclat. Noul notebook cantareste numai 1,24 kilograme.

macbook air 2018

Noul Macbook Air 2018 ofera o camera Facetime HD deasupra de ecranului Retina, un nou Touch ID cu chipul Apple T2 integrat in tastatura notebookului. Tastele noului model cu mecanism Butterfly sunt de pana la 4 ori mai rezistente si mai usor de tastat. De asemenea, Macbook Air 2018 dispune de un nou track pad cu Force Touch, senzori de presiune pentru gesturi si haptic feedback; de doua difuzoare stereo cu pana la 25% mai puternice (volum si bass), 2 porturi Thunderbolt v3.0, port USB, HDMI si VGA.

apple macbook air 2018 1

La interior noul Macbook Air vine cu generatia a VIII-a de procesoare Intel Core i5, minim 8GB memorie RAM si SSD de 1.5TB cu pana la 60% mai rapid. De asemenea, noua generatia ofera o baterie care va oferi o zi de utilizare sau pana la 13 ore de vizionare filme prin iTunes.

Apple comercializeaza noul Macbook Air 2018 de astazi prin precomanda incepand de la 1.200$ (varianta cu 8GB RAM). Modelul cel mai performant va beneficia de 16GB RAM (frecventa 2.133Mhz). Livrarea noilor Macbook Air 2018 incepe din 7 noiembrie.

3 Comments

  1. Senzori de presiune ,pana la 13 ore de vizionare filme ,1.24kg și numai din aluminiu sunt multe caracteristici ce ne iau ochi la acest MacBook air 2018…ce sa zic Felicitari Apple
    Ne ați surprins foarte placut ,de abia aștept sa o vad in magazine

  2. Noul model MacBook vine o noua actualizare, performante inbunatatite dar si considerabile. Imaginile afisate pentru MacBook Air vor fi foarte clare iar culorile mult mai frumoase. Imi place ca este un model subtire si cu un design atragator. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!