AccesoriiEvenimenteStiriWearable

Apple anunta Watch 4, noul smartwatch in variante cu ecran de 40 si 44mm

Apple anunta Watch 4

Apple a anuntat astazi, 12 septembrie, in noul sau sediu, pe langa noile telefoane iPhone Xs si iPhone Xr, si noua generatie de smartwatch, Apple Watch 4.

Apple anunta Watch 4

Apple Watch 4 va fi comercializat in variante cu cadran de 40mm si 44mm. Noul ceas inteligent este echipat cu procesorul dual-core Apple S4 pe 64-bit, e capabil sa sa detecteze atunci esti pe cale sa cazi sau sa aluneci, astfel ca poate trimite un apel si mesaj de urgenta, functia se numeste ‘Fall detection’ si e menita sa-i supravegheze pe cei dragi, membrii familiei.

apple watch 4

Apple Watch 4 dispune de un nou difuzor, o noua coroana pentru navigare prin meniuri si aplicatii, si de un senzor de puls care poate detecta daca utilizatorul are probleme de inima, fiindca ceasul e capabil sa faca o electrocardiograma (aplicatia dedicata ECG, vezi foto mai sus) prin plasarea varfului degetului pe coroana ceasului, astfel dupa 30 secunde Watch 4 e capabil sa masoare impulsurile electrice transmise prin deget catre senzor si apoi datele pot fi transmise catre doctor, tocmai pentru a putea preveni infarctul miocardic. Apple spune ca ceasul este aprobat medical.

Curelele de pe modelele Apple Watch anterioare sunt compatibile cu noul Watch 4, astfel ca nu e neaparat sa cumparati alte curele noi, iar ceasul este rezistent la apa, veti putea face dus cu el pe mana.

Apple Watch 4 costa 400 dolari, 500 dolari in varianta Cellular, in timp ce Apple Watch 3 va avea un pret mai bun incepand de saptamana viitoare, numai 280 de dolari.

 

6 Comments

  1. Îmbunătățirile pe care le au adus in piata Apple cu acest nou model mi se par extrem de utile și de mare folos și la cât ne poate ajuta clar merita bani.
    O sa il iau și eu

  2. Super și foarte util, doar noutăți, un pic cam scump

  3. Super, un ceas inteligent cu caracteristici foarte bune, benefic oricui

  4. Un lucru bun pt persoanele varstice si bolnave, o foarte buna idee sa ii ajutam cu tehnologie. Felicitari pt idee

  5. Citisem un review mai inainte in care se presupunde ca comapnia ar vrea sa atraga si segmentul de populatie mai in varsta cu acest watch. Este foarte atragator si cu intrebuintari pe masura.Mereu ne surpind cu lucruri inedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!