SecuritateSmartphonesStiriTech

Apple Pay nu prinde la retailerii americani, posibil nici la clientii sai.

Apple Pay

Sistemul de plati Apple Pay lansat de compania americana in toamna anului trecut nu pare sa se bucure de un real succes in randul magazinelor de retail din Statele Unite, desi Apple se lauda in sus si tare ca 2015 va fi anul Apple Pay.

Conform Reuters, analistii din piata impreuna cu comerciantii din SUA sunt ceva mai sceptici in legatura cu sistemul de plata Apple Pay. Cu toate acestea, ultimul raport financiar dat publicitatii de Apple, arata o companie foarte optimista in ceea ce priveste acest sistem de plati virtual. Tim Cook, seful Apple, aratandu-se incantat de faptul ca mai mult de jumatate din top 100 retaileri de pe teritoriul nord american, ar fi pregatiti sa adopte Apple Pay pana la finele lui 2015. Mai mult, Apple va lansa acest sistem de plati in Europa vara aceasta, Marea Britanie fiind prima tara din Uniunea Europeana, care ar putea adopta Apple Pay.

Ceva nu se leaga in declaratiile celor doua parti, insa, cu siguranta, ca vom afla pana la finele acestui an, daca Apple Pay, sistemul care ar putea atrage si mai multi clienti catre produsele Apple in viitor, este atractiv pentru retaileri, dar in special pentru posesorii de astfel de gadgeturi sau nu.

In aceasta seara Apple sustine conferinta anuala Apple WWDC 2015, dedicata dezvoltatorilor de pretutindeni. Evenimentul va fi transmis in direct incepand cu ora 19:00, ora Romaniei si va putea fi urmarit numai cu ajutorul produselor Apple.

Ce parere aveti despre un astfel de sistem de plata in magazine, cu ajutorul iPhone-ului, iPod-ului, ceasului Apple Watch sau a tabletei iPad?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!