APLICATIIiOSSmartphonesSOFTWAREStiriTech

Apple pune sub reparatie aplicatia ”Harti” dupa prima zi de la lansarea IOS 6

apple ios 6 preview maps

Dupa doar o zi de la lansarea update-ului official IOS 6, Apple pune sub reparatie aplicatia Harti. Noua aplicatie Harti a celor de la Apple a primit foarte multe critici din partea publicului din cauza erorilor si a optiunilor lipsa. Google a prezentat deja aplicatia proprie Google Maps, dar compania Apple a raspuns printr-o declaratie publica celor de la AllThingsD de ce au renuntat la hartile Google:

”Clientii din intreaga lume trec la noul IOS 6 , cu peste 200 de noi caracteristici, inclusiv Apple Maps, primul nostru serviciu de harti” a declarat purtatorul de cuvant al companiei Apple, Trudy Miller.

„Suntem incantati sa oferim acest serviciu cu caracteristici inovatoare cum ar fi Flyover, navigatie directie dupa directie si integrarea Siri. Am lansat acest serviciu Harti stiind că este o initiativa majora si ca suntem abia la inceput cu ea. Harta este o solutie cloud-based , cu cat mai multe persoane o folosesc cu atat mai buna devine. Apreciem toate feedback-urile clientilor si se lucreaza din greu pentru a face experienta clientilor cat mai buna.”

Scriitorul All ThingsD John Paczkowski, spune ca echipa de dezvoltatori desemnata pentru aplicatia Harti este ”under lockdown” pentru a repara aplicatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!