Stiri

Apple scade comenzile pentru ecrane la iPhone 5

locul 2 gadget talk romania apple iphone 5

Potrivit unor rapoarte recente, compania Apple a redus comenzile componentelor pentru iPhone 5 din cauza cererii mici pentru acest telefon. Unele surse care cunosc foarte bine situația spun că Apple a tăiat la jumătate comenzile pentru ecrane la iPhone 5 în trimestrul Ianuarie – Martie. Dacă zvonurile sunt adevărate, atunci Apple are probleme și nu se așteptau ca vânzările să fie așa scăzute.

Ce e sigur și merită spus este că, acțiunile Apple de piață telefoanelor mobile au scăzut mult în ultima vreme, de la un vârf maxim de 23 % au ajuns să aibă doar 13 %. Poziția Apple care odată era una de neclintit, acum o ia încet la vale, în timp ce Samgung se mișcă tot mai bine.

Dacă zvonurile se vor adeveri și scăderea comenzilor reflectă vănzările slabe, e interesant de văzut cum Apple se va redresa și va aduce un suflu nou brandului.

Înainte de a mai face și alte precizări trebuie să așteptăm și să vedem ce spun cifrele companiei, care sunt așteptate să fie făcute publice undeva pe la sfârșitul săptămânii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!