StiriTech

Apple testeaza display-uri mai mari pentru iPhone si iPad

Tableta iPad Mini (5)

Oficialii companiilor din Asia, care furnizeaza display-uri companiei Apple, declara ca acestia testeaza ecrane de dimensiuni noi.

In prezent, cel mai mare ecran este cel de 4 inch, al iPhone 5 in timp ce iPad-ul se gaseste in 9.7 inch si varianta Mini, 7.9 inch.

Faptul ca aceste noi display-uri se afla in teste, nu este o certitudine ca urmatorul iPhone sau iPad va iesi cu un ecran mai mare, pentru ca este un obicei al celor de la Apple sa testeze design-uri diferite pentru produse in timpul dezvoltarii acestora.

Conform acelorasi oficiali, Apple se pregateste in cursul acestei luni sa lanseze productia unui nou iPad, tot cu dimensiunea de 9.7 inch, dar mai usor si mai subtire, noua structura a display-ului avand integrati senzori amplasati pe o pelicula subtire, si nu pe sticla asa cum sunt in actualele modele iPad.

Noul iPhone, 5S sau 6, se pare ca va fi lansat in a 2-a jumatate a acestui an, iar acesta va avea in continuare diagonala si rezolutia la fel ca iPhone 5, iar in acelasi timp compania cu sediul in  Cupertino, California lucreaza si la modelul iPhone de buget, mai ieftin si cu carcasa de plastic (polycarbonat) pentru a fi diferentiat de modelul de varf cu carcasa din aluminium, oficialii precizand ca aceste carcase de plastic vor veni intr-o paleta larga de culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!