AccesoriiStiriWearable

Apple Watch Dock este lansat oficial

Apple Watch Dock

Piata de wearable-uri este in continua crestere pe masura ce tot mai multe companii lanseaza noi produse, largindu-si astfel gama de produse, insa printre smartwatch-urile produse de companiile consacrate din industria telecomunicatiilor, se remarca modelul Apple Watch.

Daca la nivelul design-ului, materialelor si al functionalitatii putem fi subiectivi in gasirea defectelor, un lucru este cert: exista metode mai simple de incarcare a unui smartwatch, iar Apple pare ca a inteles acest lucru si astfel Apple Watch Dock este lansat oficial.

watch-dock-1

Dock-ul permite fixarea ceasului in doua pozitii si este, de asemenea, cu conector magnetic, iar conectarea la priza se realizeaza prin intermediul cablului lightning inclus in pachet. In pozitia verticala, Apple Watch va intra in Nightmode, putand fi folosit ca ceas desteptator.

Noul accesoriu Apple Watch Dock este compatibil cu ambele variante ale ceasului Apple si este comercializat la un pret de 79$, insa pana in momentul de fata nu avem informatii in legatura cu disponibilitatea acestuia pe piata din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!