StiriTech

Breaking News: Apple <3's Microsoft!!

microsoft-apple
Phil Schiller, senior vice president of worldwide marketing Apple Inc prezinta parteneriatul cu Microsoft!!

Acum cateva saptamani, Apple anunta data marelui eveniment cu presa de pe 9 septembrie (astazi – de fapt, conferinta de presa este inca in desfasurare in timp ce scriu acest articol) unde compania americana isi lanseaza cele mai noi gadgeturi, printre care si noul iPad Pro 12.9 inci. Acest anunt includea o stire care ne-a lasat oarecum masca pe multi dintre noi.

Apple anunta ca utilizatorii de Windows 10 vor avea acces la live stream-ul evenimentului prin browserul Edge, si toata lumea se intreba, de ce? Fiind cunoscut faptul ca, pana in prezent, Apple nu a permis nimanui sa acceseze live stream-ul companiei, decat daca acestia detin un produs Apple.

Ce s-a schimbat? Ei, bine, da! Apple a decis sa colaboreze cu Microsoft la realizarea unui pachet Office, care sa fie optimizat pentru noul iPad Pro si unealta sa – Apple Pencil (accesoriu de tip stylus), iar pentru acest lucru, au invitat compania Microsoft pe scena, ceva ce Steve Jobs ar fi interzis categoric, ba chiar (ca o parere personala), cred ca Steve Jobs i-ar fi concediat pe loc pe cei care incercau doar sa promoveze aceasta idee in spatele usilor inchise, ca brandul Microsoft si oameni din cadrul unei companii, Kirk Koenigsbauer, considerata concurenta, sa apara pe scena unui eveniment Apple atat de important.

Screenshot (126)

Steve Jobs tinea foarte mult la branding, ceva ce noua conducere reprezentata prin CEO-ul Tim Cook, incalca cu atat de multa nonsalanta.

Dupa parerea mea, cea mai mare stire de la evenimentul Apple, de astazi, este aparitia logo-ului si a reprezentatului Microsoft pe scena de la Cupertino.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!