HardwareStiri

Apricorn debuteaza hardul Aegis Bio 3.0 cu acces biometric prin amprenta

apricorn_aegis_bio_3.0_01

Apricorn, un lider in ceea ce priveste produsele de securitate pentru mediul business, a anuntat astazi Aegis Bio 3.0, un disc biometric pe USB 3.0, ce inglobeaza o metoda inovativa pentru protectia datelor la nivel hardware prin acces biometric cu amprenta, fara niciun fel de software. Nivelul de securizare hardware este de talie militara, 265-bit AES-XTS.

Aegis Bio este o platforma de trecere compatibila cu performanta USB 3.0. Design-ul sau compact si durabil ce are integrat cablul usb este perfect pentru birou sau pentru a lua cu dumneavoastra datele la purtator. Disponibil fie cu un hard disk fie cu un SSD, modelul Aegis Bio de 1TB costa 250 $.

Proiectat pentru aceia care vor sa se departeze cat mai mult de protectia prin parola sau PIN si sa utilizeze amprenta lor unica pentru a accesa securizat datele lor, Aegis Bio combina puternica autentificarea hardware cu encriptia in timp real, folosind o cheie pe 256-bit AES-XTS. Rezultatul, o solutie hardware formidabila de securitate ce nu necesita drepturi de administrator pentru a accesa datele si pentru a lucra independent de sistemul de operare, reusind sa asigure simultan un exceptional nivel de protectie a datelor, fiind ideal pentru uzul intr-un mediu corporate gen multi-platforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!