SmartphonesStiri

Asa ar putea arata noul Apple Iphone 5

Daca cei mai mari rivali ai companiei Apple, au lansat pe piata ultimele noutati in materie de smartphone-uri si tablete (Samsung GALAXY S3, Asus Transformer Pad TF300 – ambele pe Android), compania cu sediul la Cupertino, in Statele Unite se pregateste intens pentru  lansarea noi generatii de iPhoneuri.

In asteptarea noului Apple iPhone 5, telefon ce ar putea veni cu un ecran cu diagonala ceva mai mare decat cel cu care am fost obisnuiti pana acum de doar 3.5 inci.

Desi nu este design-ul oficial al viitorului iPhone, smartphoneul ce are la baza sistemul de operare iOS, ar putea arata dupa cum puteti vedea in imaginile din galeria foto de mai jos.

In viziunea designerului ce a creat acest concept denumit iPhone LM 5, Antoine Brieux, terminalul ar trebui sa aibe o carcasa metalica (LiquidMetal), un ecran cu diagonala de 4.5-inch, o camera digitala de 10 megapixeli ce are ca buton de activare butonul Home, iar butonul fizic cu functia Home sa fie mutat in mediu virtual direct pe interfata sistemului de operare iOS.

Ultimele barfe spun ca noul iPhone 5 va fi anuntat pe data de 11 iunie in cadrul evenimentului Apple WWDC 2012.

Daca Apple iPhone 5 ar arata asa si ar avea ca specificatii tehnice datele oferite de designerul Brieux conform viziunii sale, ai fi interesat(a) sa il achizitionezi?

sursa Nowhereelse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!