SmartphonesStiri

Ascend P7 Editie speciala dedicata fanilor echipei Arsenal Londra

Ascend P7 Editie speciala

Dupa lansarea din luna mai de la Paris, a telefonului flagship Ascend P7, Huawei a anuntat la inceputul acestei saptamani o noua varianta a acestui model. Un Huawei Ascend P7 Editie speciala dedicat fanilor echipei de fotbal Arsenal Londra.

Ascend P7 Editie speciala beneficiaza de toate caracteristicile hardware si software oferite de modelul de varf al producatorului chinez, plus o customizare estetica. Telefonul poarta insemnele oficiale ale clubului Arsenal, inserate pe partea din spate a telefonului, sub invelisul de sticla Gorilla Glass 3.

“Suntem două branduri puternice și asta face ca Huawei să fie alegerea cea mai potrivită pentru un club de talie mondială precum Arsenal. Ne-am bucurat de un real succes, în primele 6 luni, ca partener oficial în materie de smartphone-uri al echipei Arsenal, și suntem încântați să anunțăm acest smartphone exclusiv, tocmai înainte de începerea noului sezon Barclays Premier League. Am mai pregătit câteva surprize pentru a-i oferi fiecărui fan Arsenal cel mai bun sezon de până acum, așa că urmariți-ne în continuare”, a declarat Richard Ren, Huawei Consumer Business Group, Regiunea Europei de Vest.

Ascend P7 Arsenal

In plus, Ascend P7 Editie speciala este customizat cu meniuri Arsenal, concepute special pentru acest model. Editia P7 Arsenal include de asemenea zeci de imagini de fundal emblematice cu echipa Arsenal, cu imagini ale cladirilor Highbury, fotografii ale stadionului Emirates pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, precum si cu sarbatorirea victoriei din cadrul Cupei FA 2014 (The Football Association Challenge Cup). Aceasta editie a smartphone-ului include un ceas care functioneaza precum faimosul ceas al echipei, Clock End, care marcheaza finalul unei partide de fotbal.

“Experiența fanilor noștri, atât live, cât și digitală, este foarte importantă pentru noi, așa că suntem extrem de încântați de lansarea Huawei Ascend P7 ediția Arsenal. Acest smartphone în ediție limitată este conceput pentru ca fanii noștri să rămână în legatură cu Clubul, oriunde s-ar afla în lume.” a declarat Vinai Venkatesham, Directorul de Marketing și Vânzări al clubului de fotbal Arsenal.

Huawei Ascend P7 este un smartphone multimedia puternic, iar ediția Arsenal folosește acest atuu pentru a oferi fanilor echipei Arsenal câteva din cele mai bune jocuri de fotbal preîncărcate, precum FIFA 14.

Pentru a ține fanii la curent în permanență, Huawei pune la dispoziție aplicația Yakatak, care le oferă acestora actualizări din timpul jocurilor în timp real și un link unic direct către prietenii din rețelele de socializare, pentru a putea discuta despre echipa Arsenal și despre cluburile din 400 de ligi.

Huawei Ascend P7 ediția Arsenal permite un spațiu de stocare de până la 64 de GB, suficient pentru a păstra aproape 20.000 de selfie-uri realizate cu camera frontală de 8 MP a telefonului. Camera principală de 13 MP, va permite fanilor să realizeze clipuri video incredibile cu eroii lor de pe stadionul Emirates și să personalizeze fiecare imagine sau filmuleț prin adăugarea watermark-urilor și a funcțiilor audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!