Aston Martin si Redbull Racing coopereaza pentru lansarea unei super-masini de serie

0

redbull-f1-aston-martin

La mijlocul acestei saptamani, producatorul britanic Aston Martin si echipa de Forumula F1 Redbull Racing si-au anuntat parteneriatul inurma carui va lua nastere o super-masina de serie pe care Aston Martin intentioneaza sa o comercializeze in serie in urmatorii ani.

In urma incheierii acestui parteneriat monoposturile echipe Redbull Racing vor avea pe botul lor imprimat logo-ul Aston Martin (vezi foto sus).

Astfel, in urmatoarea perioada ii vom vedea la lucru pe CTO-ul echipei de Formula 1, Redbull Racing, Adrian Newey si pe CCO-ul Aston Martin, Marek Reichman, colaborand la proiectul pe care acestia il denumesc – AM-RB 001. Super masina acestui parteneriat va combina tehnologia de ultima ora din Formula 1 cu design-ul de casa al Aston Martin, pentru a produce una din cele mai asteptate masini sport de serie.

aston-martin-arrb001

Prima etapa de Formula 1 din senzorul 2016, incepe in acest weekend, cu cursa de la Albert Park, care are loc la Melbourne, in Australia. Cursa va fi transmisa in direct si in Romania, de catre Digisport si Dolce Sport.

Aceasta intoarcere a brandului Aston Martin in Formula 1, are loc la mai bine de 55 de ani. Din 1960 Aston Martin nu a mai fost implicata intr-o cursa Grand Prix de F1.

Articolul precedentTesla lanseaza Model 3 pe 31 martie. Cea mai ieftina masina electrica de serie a companiei
Articolul următorOlympus PEN-F disponibil prin F64 in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.