EvenimenteLaptopuriPC DesktopStiri

Asus anunta la CES2018 noi laptopuri si PC-uri din gama Vivo AiO

Ca mai toti producatorii de electronice de pe glob si Asus este prezenta la targul expozitional international din Las Vegas, la Consumer Electronics Show 2018, acolo unde anual sunt lansate in aceasta perioada cele mai noi gadgeturi.

Si la editia din 2018 a CES, Asus a sosit cu o sumedenie de produse printre care si noile modele de laptopuri ZenBook 13 (UX331UAL) si ASUS X507, dar si doua PC-uri All-in-one.

ZenBook 13 (UX331UAL)

Revoluționarul ZenBook 13 este un laptop echipat cu Windows 10, ultra-subțire, ultra-ușor și ultra-puternic. Oferă un grad ridicat de mobilitate având o greutate de doar 985 de grame, carcasă metalică și autonomie de până la 15 ore. În ciuda formei compacte, ZenBook 13 nu face compromisuri în ceea ce privește performanța: procesorul Intel Core din generația a 8-a, memoria RAM de 16GB și SSD-ul ultra-rapid de 1TB pot îndeplini cu rapiditate sarcinile de zi cu zi, în timp ce sistemul audio Harman Kardon redă un sunet captivant.

asus zenbook 13

Sistemul de operare Windows 10 preinstalat furnizează o experiență familiară și sigură, incluzând funcții precum Windows Hello, Modern Standby și asistentul digital Cortana de la Microsoft pentru activități de lucru mai productive și mai eficiente. Grație designului elegant și sofisticat, ZenBook 13 le permite utilizatorilor să redescopere libertatea.

ASUS X507
Oferind portabilitate și performanțe fără compromis pentru activitățile de zi cu zi, laptopul ASUS X507, cu o greutate de 1,68 Kg, este pus în mișcare de cea de a 7-a generație de procesoare Intel Core i7. Grafica NVIDIA GeForce MX110 se alătură designului convenabil cu stocare duală. Având ecran NanoEdge FullHD cu ramă foarte subțire pentru efecte vizuale de neegalat și Windows 10 preinstalat împreună cu asistentul Cortana, ASUS X507 este laptopul ideal pentru lucru și divertisment.

Vivo AiO V272

vivo aio v272
Vivo AiO V272 dispune de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce MX150 pentru performanțe fără compromis. Ecranul sensibil la atingere, cu diagonala de 27″, redă 100% spectrul de culoare sRGB și are unghiuri largi de vizualizare de 178˚, oferind efecte vizuale mai apropiate de realitate. Sistemul audio ASUS SonicMaster cu difuzoare bass-reflex completează experiența de utilizare. Aplicația ASUS ZenAnywhere le furnizează utilizatorilor posibilitatea a accesa sistemul remote, transformând Vivo AiO V272 într-un centru cloud personal. Sistemul de operare Windows 10, preinstalat, oferă o experiență de lucru sigură și familiară, incluzând funcțiile de recunoaștere vocală pentru mai multă productivitate și eficiență.

Vivo AiO V222

vivo aio v222
Vivo AiO V222 beneficiază de un ecran FullHD de 22 de inci, fără ramă, cu un raport ecran/corp de 87%, pentru efecte vizuale uimitoare de la o margine la alta. Combinat cu sistemul audio avansat ASUS SonicMaster cu bass-reflex și tehnologiile exclusive ASUS Splendid și Tru2Life Video, Vivo AiO V222 oferă efecte vizuale remarcabile, și un sunet de cristal.

Aplicația ASUS ZenAnywhere le oferă utilizatorilor acces de la distanță fără efort și transformă modelul Vivo AiO V222 într-un centru personal de stocare în cloud. Sistemul de operare Windows 10 preinstalat oferă un mediu de lucru sigur și o experiență de lucru familiară incluzând posibilitățile de recunoaștere vocală ale asistentului Cortana pentru activități mai eficiente și mai productive.

Deocamdata nu avem informatii cand sau daca toate aceste produse vor ajunge pe piata romaneasca, insa vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea de la producator.

Iata oferta actuala de laptopuri si PC Desktopuri Asus, disponibila la magazinul retail eMAG.

3 Comments

  1. Produse de calitate inalta care va face din orice utilizare a lor momente de neuitat.

  2. Un laptop cu specificații superbe chiar sunt in cautare de unu imi place

  3. Un laptop cu un design frumos, s-or de transportat, performant, util în orice situație.
    Merita achiziționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!