LaptopuriStiri

Asus G750, noile laptop-uri cu placi video NVIDIA GTX 880M

asus-g750

Asus G750, noile laptop-uri cu placi video NVIDIA GTX 880M

Asus a anuntat o noua serie de laptop-uri pentru impatimitii de gameri. Gama Asus G750 are in dotare placi video NVIDIA GTX 800M series.

Practic, gama Asus 750G e formata din 3 laptop-uri: ROG G750JZ, G750JM si G750JS. Fiecare are in dotare cate o placa video NVIDIA GTX 880M cu 4GB memorie dedicata, fiind cea mai puternica placa video mobila NVIDIA la ora actuala.

Impreuna cu puternica placa video, laptop-urile Asus G750 au si un procesor Intel Core i7-4700 a 4-a generatie. Asadar, celebrul efect bottleneck nu exista in configuratia acestor laptop-uri, avand placi video si procesoare ce pot relationa in parametri normali.

Pe langa aceste componente performante, laptop-urile Asus G750 au caracteristici imbunatatite cu privire la sistemul de racire. Cu totii stim ca laptop-urile in sine au o problema cu racirea, insa Asus are solutii pentru asta, astfel ca procesoarele si placile video au propriile sisteme de racire. Cu o astfel de performanta, laptop-urile Asus G750 pot reda continut UHD 4K. Au un slot HDMI 1.4 si interfete DisplayPort 1.2.

La capitolul conectivitate, au in dotare un Killer Wireless-N1202, iar tastatura este iluminata + functiile multi-touch trackpads. Detaliile privind preturile si disponibilitatea seriei Asus 750 sunt inca necunoscute.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!