HardwareStiri

ASUS lanseaza placi de baza MicroATX pentru o performanta HTPC superioara

125a

ASUS a anuntat o noua serie de placi de baza microATX cu HDMI si DVI inclus pentru procesoarele Intel si AMD cu  grafica integrata, si porturi USB 3.0 cu tehnologia ASUS USB 3.0 ce imbunatateste performanta. Inlaturand nevoia pentru o placa grafica dedicata, noile placi de baza asigura o alternativa mai ieftina pentru PC-uri destinate entertainment-lui de acasa ce pot pe deplin sa beneficieze de inalta performanta oferita de stocarea USB 3.0.

Cele mai noi procesoare Intel pe 22nm incorporeaza grafica Intel HD 4000, in timp ce AMD are pentru Socket-ul FM2 Athlon si seria A de APU-uri au integrate GPU-uri dedicate din seria AMD HD 7000. Aceste procesoare livreaza o performanta excelenta pentru grafica 2D si 3D, fara a necesita aditia unei placi video dedicate, ce in schimb rezulta intr-un cost mai redus al PC-ului.

ASUS B75M-A, H61M-PLUS, H61M-A/USB3 si H61M-A sunt placi de baza microATX proiectate pentru procesoarele Intel; iar A85XM-A, A55M-A/USB3, A55M-A sunt pentru APU-urile AMD. Formatul microATX au necesitati mai reduse in ceea ce priveste racirea pentru aceste noi placi de baza, facandu-le ideale pentru desktop-urile compacte si entertainment-ul pentru acasa.

Componente superioare pentru o durabilitate incredibila.

Placile de baza ASUS prezinta condensatori de inalta calitate ce au o viata de 5000 ore la 105 grade Celsius, fiind de 2,5 ori mai durabili fata de condensatorii traditionali. Acesti condensatori indeplinesc standardele industriale japoneze pentru durabilitate si o capacitate termala sporita, operand in medie la o temperatura de 65 de grade Celsius, putand sa reziste la o utilizare de pana la 50 de ani incontinuu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!