Stiri

ASUS lanseaza un trio de desktop-uri Ivy Bridge

ASUS a lansat un trio de desktop-uri de gaming din seria Republic of Gamers TYTAN. Acestea includ modelele CG8580, CG8270 si CM6870. TYTAN CG8580 foloseste carcasa semnata ROG a lui ASUS. Este hranit de procesorul quad-core  Intel Core i7-3770K, suit la 4.60 GHz, cu functia ROG Turbo Gear care face overclocking din zbor.

La capitolul placa video, avem NVIDIA GeForce GTX 680. Pana la 16 GB de memorie DDR3 dual-channel, si pana la 10 TB de spatiu de stocare sunt disponibili optional. Din pachet mai face parte o unitate combo Blu-ray ROM + DVD-RW.

Urmatorul in linie este modelul CG8270, cu un design improspatat al carcasei. Vine cu o varietate de modele „Ivy Bridge”, Core i5 si Core i7. NVIDIA GeForce GT 640 vine ca standard, dar se poate opta pentru modele mai superioare de GeForce GTX. Pana la 4 TB la stocare, si unitate BDR+DVD-RW, ca si optiuni ce se pot alege.

In cele din urma, este modelul CM6870, care este proiectat sa atinga o balanta intre gaming si crearea / consumarea de media. Dotarea sa este similara cu cea a modelului CM8270, dar are o carcasa optimizata pentru media ce inglobeaza un cititor de carduri multi format si pe langa placile video NVIDIA GeForce se poate alege si grafica de la AMD Radeon.

Cu cele din urma doua modele se poate opta pentru monitoare ASUS, tastaturi si mousi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!