Stiri

Asus pregateste placa video GeForce GTX 660 Dragon Edition

ASUS-GTX-660-Dragon-Edition

ASUS este gata sa lanseze a treia placa video din seria „Dragon Edition” dupa ce a lansat una bazata pe GeForce GTX 660 Ti si Radeon HD 7850. GTX 660 Dragon Edition (modelul: GTX660Ti-DP-2GD5) de la ASUS este o implementare premium special proiectata ce este cu cateva niveluri deasupra editiei sale DirectCU II TOP (DCU2T).

Placa prezinta o solutie de racire in mare parte identica cu DirectCU II, exceptand acele dungi albastre, si un back-plate pentru a raci chip-urile de memorie de pe reversul PCB-ului. Placa prezinta de asemenea ASUS’ Direct Power vGPU passive signal-noise dampener ce se regaseste si pe placa GTX 670 DirectCU Mini.

GTX 660 Dragon Edition prezinta o frecventa pentru ceasul GPU-ului mai mare decat a versiunii DirectCU II TOP, cu o viteza GPU Boost de 1150 MHz (DirectCU II TOP are 1135 MHz). Ca o ciudatenie, desi are o racire mai buna a memoriilor, prezinta doar specificatiile de referinta ale NVIDIA, adica frecventa de 6.00 GHz, pana si DCU2T ofera 6.10 GHz. Bazata pe siliconul GK106 de 28 nm, GeForce GTX 660 prezinta 960 nuclee CUDA si o interfata a memoriei de 192-biti, capacitatea acesteia fiind de 2 GB.

Aceasta placa s-ar putea sa fie vanduta doar in regiunea Greater China.

Sursa: Cowcotland

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!