PC DesktopStiri

ASUS ROG G20, desktopul compact de gaming a ajuns in Romania

asus rog g20 gfg

Desktopul compact de gaming ASUS ROG G20 a ajuns in Romania

ASUS anunta disponibilitatea pe piata romaneasca a desktopului de gaming ASUS ROG G20, intr-un format compact si componente hardware foarte puternice, ce permit rularea la rezolutii inalte a celor mai noi jocuri de pe piata. In acelasi timp, si PC-ul de gaming ROG TYTAN G30AK si-a facut aparitia pe piata din Romania.

ASUS ROG G20 are un volum de numai 12.5 litri, oferind in materie de specificatii, a 4-a generatie de procesoare Intel Core i7 si placa video NVIDIA GeForce GTX 780, perfecte pentru jocuri si divertisment la rezolutia WQHD (2560 x 1440). Desktopul ofera si o eficienta energetica foarte buna, consumand doar 10W in modul Eco Energy. In plus, utilizatorii isi pot lasa desktopul sa descarce jocuri peste noapte, functionand ca un server pentru acasa.

asus rog g20 1

Ca design, sistemul de gaming ASUS ROG G20 are un aspect reliefat si distinctiv, cu un finisaj negru mat, linii agresive si efecte luminoase. Mai mult, acest sistem de gaming a primit si aprecierile criticilor, castigand la Computex 2014 premiile Best Choice of the Year si Golden Awards.

ASUS ROG TYTAN G30AK (vezi prima imagine de mai sus) este un PC de gaming ce si-a facut si el aparitia pe piata romaneasca, ce dispune de procesoare Intel Core i7 a 4-a generatie si placa video NVIDIA GeForce GTX 780 cu 3GB memorie video, si beneficiaza in acelasi timp de multe dintre functiile ROG. One-click Turbo Gear permite utilizatorului sa supratacteze (overclocking) procesorul Intel Core i7 fara a fi necesara restartarea sistemului, putand atinge o frecventa de maxim 4.5GHz. Inginerii ASUS au conceput noul model fara grile frontale vizibile, fiind totul ascuns sub un design poligonal cu linii sofisticate. Aerul rece este absorbit din partea frontala si evacuat de un ventilator prin partea din spate.

Experienta de gaming este si ea imbunatatita, indiferent daca utilizatorul foloseste un set de casti sau boxele externe, deoarece sunetul ASUS SonicMaster are avantajul unei combinatii unice intre hardware si software, oferind un sunet mai bun al armelor, zgomotele diverselor obiecte, explozii etc.

Preturile incep de la 4000 lei (TVA inclus) pentru modelul G20AJ-RO007S (Intel Core i5-4460 3.2GHz, 8GB memorie RAM, 1GB HDD + 8GB SSHD, DVD-RW, nVidia GeForce GTX 750 2GB, Wi-Fi, Microsoft Windows 8.1, Mouse + Tastatura iluminata), pana la aproximativ 7000 lei (TVA inclus) pentru modelul G20AJ-RO008S (Intel Core i7-4790 3.60GHz, 16GB, 1TB + 128GB SSD, Blu-Ray Combo, nVidia GeForce GTX 760 2GB, Wi-Fi, Microsoft Windows 8.1, Mouse + Tastatura iluminata)

Modelul ROG G30AK cu procesor Intel Core i7-4770K, 16GB memorie RAM si GPU nVidia GeForce GTX 760 2GB are un pret de 6.999 lei (TVA inclus), disponibil prin intermediul magazinului Flanco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!