LaptopuriPC DesktopStiri

ASUS Transformer Book Trio hibridul cu Windows si Android

ASUS Transformer Book Trio_2

In cadrul conferintei de presa ‘We Transform’ ce a avut loc inaintea evenimentului Computex 2013, care se desfasoara in perioada 4 – 8 iunie la Taipei, ASUS a prezentat un hybrid, ASUS Transformer Book Trio, laptop / tableta ce poate rula Windows si Android.

Cu dimensiunea de 11.6 inch si rezolutie FULL HD, tableta poate ruleaza Android Jelly Bean in momentul in care este deconectata de la dock, iar cand este conectata la dock, prin apasarea unui buton poate fi schimbat sistemul de operare cu Windows 8.

Pe partea de hardware, avand in vedere ca hybridul ruleaza doua sisteme de operare, sunt necesare si doua procesoare. Tabelta are in componenta un procesor Intel Atom Z2580 la 2 GHZ, iar dock-ul este pus in functiune de un Intel Core i7-4500U. Se gaseste cate o baterie in fiecare device pentru a alimenta aceste procesoare, una de 33W (dock) si una de 19W in tableta. Spatiul de stocare este este un punct forte, HDD de 1TB in dock si spatiu de stocare flash 64 GB in tableta.

ASUS Transformer Book Trio_1

Pretul nu va fi anuntat in cadrul evenimentului Computex, dar oficialii din partea companiei ASUS au confirmat ca modelul Trio este pregatit pentru a fi lansat in trimestrul al 3-lea al acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!