SmartphonesStiri

Asus ZenFone noua linie de telefoane de buget cu Android

zenfone

Saptamana aceasta, in cadrul CES 2014, producatorul taiwanez a revenit pe segmentul de smartphone prin lansarea seriei Asus ZenFone, care include trei modele: Asus ZenFone 4, Zenfone 5 si ZenFone 6.

In ultimii ani Asus ne-a obisnuit sa lanseze doar telefoane care sunt utilizate impreuna cu alte accesorii (i.e. seria PadFone) sau telefoane de tip tableta cu suport SIM (i.e. seria FonePad).

Seria ZenFone va oferi clientilor Asus in 2014, telefoane inteligente standard si nu dispozitive de tip hibrid, cum sunt cele din seriile mai sus mentionate, cu tehnologie Intel Inside (procesoare Intel) si sistemul de operare Android 4.3 JellyBean cu o noua interfata dezvoltata de Asus, denumita Zen UI.

Modelul cel mai mic – ZenFone 4 beneficiaza de un ecran LCD cu diagonala de 4 inch (800 x 480), un procesor Intel Atom de 1.2GHz si o camera foto de 5MP.

Asus ZenFone 5 este dotat, asa cum numele o sugereaza, un ecran de 5 inch in diagonala cu tehnologie care suporta un pen / stylus si accesarea telefonului cu manusi. Ecranul are o rezolutie 1280 x 720 pixeli, un procesor Intel Atom de 2GHz, camera foto de 8MP si una de 2MP frontala. In timp ce ZenFone 6 are un ecran de 6 inch cu rezolutie 720p HD si o camera foto de 13MP.

http://www.youtube.com/watch?v=cQkKCwfLOTY#t=0

Din punct de vedere al pretului, ZenFone 4 va costa $100, ZenFone 5 $150, iar ZenFone 6 doar $200. Practic, aceasta serie va fi promovata ca o serie de telefoane cu Android, accesibila publicului larg pe mai multe culoriz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!