StiriTVVideos

Au aparut primele reclame TV pentru Batman – Dark Knight Rises premiera 20 Iulie

Fiind unul din cele mai indragite si mai cunoscute personaje de benzi desenate ale copilariei noastre, trebuie sa stiti ca Batman se reintoarce  in aceasta vara pe marele ecrane cinematografice. Dark Knight Rises promite sa devina filmul cu cele mai mari incasari la box office dintre toate productiile Batman.

Asta probabil si pentru faptul ca are in distributie o lista intreaga de mari vedete de la Hollywood precum: Christian Bale (Batman), Tom Hardy (Bane – personajul negativ – pentru cei ce nu il cunosc prea bine a jucat in filme ca Inception, Rock’N’Rolla sau Layer Cake), Liam Neeson, Anne Hathaway (Catwoman), Morgan Freeman, Michael Cain, Gary Oldman si multi altii. Dar sa nu-l uitam pe maestrul Christopher Nolan, regizorul ce a creat filme ca Inception, Batman Begins sau Memento.

Dark Knight Rises va avea premiera pe data de 20 Iulie, data la care va putea fi vizionat si de publicul din Romania.

Povestea noului film incepe odata cu reaparitiei lui Batman pe strazile orasului care in urma cu 8 ani de zile il cataloga drept dusmanul numarul 1 al poporului, datorita crimelor ce au fost comise de Two Face si atribuite acestuia. Omul liliac se reintoarce pentru a elibera Gotham City de sub teroarea unui nou personaj negativ – Bane.

Ca marea majoritate a dumneavoastra si eu sunt unul dintre cei care abia astept sa vada noua pelicula, dar pentru ca mai sunt aproximativ 2 luni de zile pana la premiera filmului va las sa va delectati in compania noilor reclame tv aparaute ieri si astazi pe TV in Statele Unite.

httpvh://youtu.be/RjOqvJJ0D7Y

httpvh://youtu.be/P6aXm0huw8Y

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!