Stiri

Automatul de recrutare care le-ar putea aduce noi job-uri studentilor din Romania

Automatul de recrutare

E un fapt ca, Romania duce lipsa de forta de munca in 2019. Astfel ca orice oportunitate, orice efort de a le oferi romanilor un loc in plus de munca este de apreciat, mai ales daca jobul vine prin intermediul tehnologiei, a unui „vending machine de job-uri” (un automat ca cel pentru snacksuri, insa regandit pentru recrutare).

Ideea inedita a celor de la KPMG Romania de a pune fata in fata tanarul candidat si tehnologia prin intermediul unui automat, le va oferi studentilor mai multor universitati din Bucuresti, incepand cu jumatatea lunii martie, oportunitatea de a-si gasi un loc de munca. Automatul va fi amplasat, pe rand, si in cadrul evenimentelor de industrie la care compania va lua parte pe parcursul lui 2019.

„Open for Talent este semnalul dat de KPMG în România oamenilor îndrăzneți care își doresc să dezvolte o carieră în domenii precum: audit, consultanță fiscală, consultanță juridică, consultanță în afaceri, tehnologia informației. Campania aceasta este una diferită față de cele pe care le-am lansat până acum, și asta pentru că ne-am dorit să mergem pe o idee originală, care să înglobeze felul nostru de a fi: deschiși către nou, către creativitate, către tehnologie, flexibili și dornici de a lucra cu oameni cu personalitate, alături de care să putem crește.”, spune Mădălina Racovițan, Partener KPMG.

Automat recrutare Poză 3

Practic, prin intermediul acestui automat de joburi, viitorii potentiali tineri candidati ce vor trebui sa raspunda la un scurt chestionar personalizat care va face potrivirea intre profilul lor si rol, au ocazia sa se angajeze. Un element de originalitate este dat de faptul ca, odata parcurs chestionarul, automatul le ofera candidatilor o cutie personalizata care contine o soseta colorata, creata de un producator roman; soseta pereche urmand sa fie primita la standul de prezentare al companiei, unde pot afla mai multe detalii despre oportunitatile de angajare existente in cadrul KPMG.

„Așa cum spune și sloganul campaniei noastre, ”We are Open for Talent”. Asta înseamnă că nu ne uităm la un tipar, la un ”candidat ideal”, ci la candidați cu pasiuni, cunoștințe și așteptări diverse. Căutăm potențial, motivație, adaptabilitate, interes față de învățarea continuă și tehnologie. De cele mai multe ori, motivația compensează lipsa unor cunoștințe acumulate în timpul facultății, de aceea atitudinea și curajul de a urma propriul traseu de dezvoltare vor prevala în fața unor cunoștințe specifice. Căutăm talente, „rebeli subtili” și încurajăm exprimarea personalității în rândul angajaților și potențialilor angajați”, continuă Alina Gheuca, Manager – People, Performance & Culture

Automat recrutare Poză 2

Joburile disponibile prin intermediul campaniei ce sta sub sloganul „Open for Talent” pot fi gasite aici, beneficiile si oportunitatile de dezvoltare de care se pot bucura angajatii fiind multiple:

  • Millennial Non-Executive Board
  • workshop-uri vocationale
  • workshop-uri de echilibru emotional
  • program de lucru flexibil
  • training formal dedicat fiecarei specializari
  • calificari profesionale multiple
  • acces la o varietate foarte mare de proiecte si clienti din toate domeniile de activitate
  • posibilitatea de a dezvolta competente relevante pentru viitor
  • o echipa extraordinara

Nu in fiecare zi ajungi sa te angajezi prin intermediul unui automat de joburi. Astfel ca, intr-o zi, ar putea deveni o adevarata poveste de viata spusa nepotilor la batranete, de catre cei care vor ajunge sa-si gaseasca un loc de munca printr-o astfel de campanie de recrutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!