AndroidAPLICATIIiOS

AXA Asigurari lanseaza aplicatia pentru smartphone (iOS si Android) – AXA impreuna pentru copil

aplicatie axa smartphone

AXA Asigurari lanseaza aplicatia pentru smartphone – AXA impreuna pentru copil. Pentru ca organizarea vietii de familie, planificarea responsabilitatilor si ingrijirea copilului nu sunt usoare pentru niciun parinte, AXA Asigurari introduce aplicatia „Împreună pentru copil”. Aplicatia vine in sprijinul parintilor si ii ajuta pe acestia sa-si prioritizeze sarcinile zilnice legate de cresterea si educarea copilului.

Aplicatia functioneaza ca o agenda pe care cei doi parinti o pot utiliza in comun pentru a rezolva sarcinile legate de cresterea copilului sau copiilor. Aplicatia permite conectarea telefoanelor mobile ale celor doi parinti (indiferent de sistemul de operare, iOS sau Android), astfel, agenda putand fi accesata de amandoi.

Pentru mai multe detalii despre functionalitatea acestei aplicatii, le puteti afla din comunicatul de presa astasat mai jos.

[showhide]AXA Asigurări lansează aplicaţia pentru telefoane inteligente,

 „AXA împreună pentru copil”

„AXA împreună pentru copil” oferă părinţilor acces la o agendă perfect organizată, fie că este vorba de activităţi recreative alături de cei dragi, fie de activităţi educative alături de copii, şi ii ajută astfel să găsească suficient timp liber pentru copilul lor.

Meniul aplicaţiei este unul foarte intuitiv, format din numai trei butoane, Meniu, Setări şi Ajutor.

Din meniul Setări, utilizatorii pot adăuga locaţiile unde vor fi derulate sarcinile, pot adăuga numele copiilor, numele partenerului, dar şi numele oraşului pentru a primi prognoza meteo. În acelaşi timp, profilului fiecarui copil ii poate fi ataşată şi o fotografie.

Odată făcute aceste setări, este foarte simplu de adăugat o activitate, din pagina principală. Apăsând Adaugă task nou, părintele poate alege copiii cărora le este dedicat task-ul, responsabilul, poate seta data şi ora, frecvenţa evenimentului şi locaţia exactă a acestuia cu ajutorul hărţii integrate în aplicaţie.

După finalizare, pot fi urmărite detaliile task-ului, acesta putând fi modificat în cazul în care se doreşte acest lucru şi chiar i se poate adăuga un memo vocal. Înregistrarea vocală va fi de folos dacă notificarea primită nu a fost destul de explicită sau nu conţine date suplimentare.

De asemenea, opţiunea Ciclic oferă posibilitatea de a defini o singura dată task-urile care se vor desfăşura apoi repetitiv. De fiecare dată când utilizatorul are un nou eveniment de planificat, meniul intuitiv îi va fi de ajutor, iar opţiunile de notificare îi vor uşura munca. Astfel, sarcinile familiale vor fi împărţite cu partenerul într-o manieră organizată, accesibilă şi distractivă.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!