StiriTech

HTC devine partener oficial UEFA Champions League si Europa League

htc partener oficial uefa champions league europa league

HTC a anuntat astazi incheierea unui parteneriat pe 3 ani de zile cu UEFA, prin care producatorul taiwanez devine partenerul global oficial, furnizor de telefonie mobila al competitiilor UEFA Champions League si UEFA Europe League. 

Fotbalul starneste foarte multa pasiune in toata lumea si suntem incantati sa fim parteneri cu unul dintre cele mai importante branduri sportive, cunoscute la nivel global. Vom lucra indeaproape cu UEFA pentru a le oferi fanilor experientele fotbalului, asigurandu-le in plus, o experienta mobila mai bogata,” a declarat Peter Chou, CEO al HTC Corporation.
Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing al UEFA Events S.A. relateaza : “Imi face placere sa le urez bun-venit celor de la HTC in familia UEFA Champions League si UEFA Europa League. Prin acest parteneriat, UEFA si HTC vor promova fotbalul european de club fanilor din intreaga lume si le vor aduce acestora noi oportunitati de a se conecta la meciuri. Apreciem sprijinul si angajamentul celor de la HTC si suntem convinsi ca prin implicarea lor in aceste competitii, recunoasterea brandului HTC va creste la nivel global.”
[showhide]

BUCUREȘTI – 12 decembrie, 2013HTC, lider global în design-ul și inovația de telefonie mobilă, anunță astăzi încheierea unui parteneriat pe 3 ani, prin care devine partenerul global oficial, furnizor de telefonie mobilă al UEFA Champions League și UEFA Europe League.

Începând din ianuarie 2013, parteneriatul plasează HTC în centrul a două dintre competițiile mondiale cele mai importante ale fotbalului și le va oferi fanilor din întreaga lume posibilitatea de a se apropia de acțiune prin modalități noi și inovative. Fie că se vor afla pe stadion urmărind meciul, fie că vor vizualiza conținutul pe un dispozitiv HTC, fanii vor putea fi aproape, și vor putea împărtăși cu prietenii fiecare moment.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “Fotbalul stârnește foarte multă pasiune în toată lumea și suntem încântați să fim parteneri cu unul dintre cele mai importante branduri sportive, cunoscute la nivel global. Vom lucra îndeaproape cu UEFA pentru a le oferi fanilor experiențele fotbalului, asigurându-le în plus, o experiență mobilă mai bogată.”

Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing al UEFA Events S.A. relatează : “Îmi face plăcere să le urez bun-venit celor de la HTC în familia UEFA Champions League și UEFA Europa League. Prin acest parteneriat, UEFA și HTC vor promova fotbalul european de club fanilor din întreaga lume și le vor aduce acestora noi oportunități de a se conecta la meciuri. Apreciem sprijinul și angajamentul celor de la HTC și suntem convinși că prin implicarea lor în aceste competiții, recunoașterea brandului HTC va crește la nivel global.”

Parteneriatul îmbină tradiția celor de la HTC de a lucra cu lideri globali din domeniul muzical, imagistic, din design și sport cu interesele și pasiunile culturale ale utilizatorilor  din întreaga lume.

Ca parte a asocierii cu UEFA Champions League și UEFA Europa League, HTC va fi de asemenea Partenerul Oficial Global, Furnizor de Smartphone-uri al UEFA Super Cup Final în 2013 și 2014 și al UEFA Women’s Champions League Final în 2013, 2014 și 2015.

Alte detalii despre acest parteneriat vor fi anunțate în perioada următoare.

Pentru mai multe informații puteți accesa www.htc.com.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!