AccesoriiEvenimenteStiriTech

BenQ anunta un nou val de video proiectoare si prima boxa portabila cu tehnologie electrostatica

BenQ anunta un nou val de video proiectoare si prima boxa

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut saptamana aceasta in capitala, producatorul BenQ a anuntat cele mai noi modele de video proiectoare din portofoliul sau, 14 la numar, precum si prima boxa portabila echipata cu tehnologie electrostatica din lume. TreVolo Bluetooth speaker, este prima boxa portabila din lume ce are la baza tehnologia electrostatica utilizata in general  la realizarea boxelor de mari dimensiuni, recunoscute pentru calitatea pura a sunetului.

img-20151017-wa0001

 

BenQ a venit toamna aceast cu un portofoliu impresionant de monitoare, video proiectoare in Romania, iar noi am fost prezenti la evenimentul de lansare pentru a va prezenta informatii despre aceste noi modele lansate de taiwanezi.

 

  • Noile modele W1110, W2000 și W3000 sunt compatibile cu standardul Rec. 709, folosit în cinematografie
  • BenQ MH856UST, MW883UST și MX882UST, cele mai performante modele dedicate segmentului interactiv educațional oferă o luminozitate ridicată, acces direct de pe tabletă sau smartphone, cu proiecții de la distanțe extrem de reduse
  • Modelele profesionale PU9530, PW9520, PX9510, PX9210 și PU9220, dedicate locurilor de mari dimensiuni (săli de conferințe, amfiteatre, săli de spectacole), au până la 7 lentile interschimbabile
  • SU922, SW921, SX920 proiectoarele profesionale pentru săli mari și amfiteatre, cu posibilități de reglaj și setări multiple, consum redus și fiabilitate imbatabilă

Acest portofoliul include modele din intreg palierul de soluții, de la proiectoare cu prețuri scăzute și durată îndelungată de funcționare, produse home-cinema care oferă imagini cinematografice compatibile cu standardul Rec.709, la proiectoare interactive dedicate sectorului educațional și de business sau proiectoare profesionale cu lentile interschimbabile pentru locații de mari dimensiuni sau modulare. Toate proiectoarele din gama BenQ beneficiază de un sistem optic sigilat, care nu permite prafului să afecteze în timp calitatea proiecției. Astfel se prelungește viața lămpii și se reduce costul de utilizare și exploatare.

img-20151017-wa0008

Noile modelele W1110, W2000 și W3000 aduc acasă experiența din sala de cinema. Noile sisteme home cinema sunt acum la un alt nivel datorită tehnologiei dezvoltate de BenQ care îndeplinește unul dintre cele mai exigente standarde din domeniu: gamutul de culoare nativă Rec.709, specific industriei cinematografice. Pentru a avea o experiență cinematografică totală, proiectoarele Home Cinema BenQ sunt echipate cu un sistem optic optimizat care oferă imagini 1080p Full HD. Imaginile sunt astfel mai clare, mai detaliate și cel mai important: afișează exact culorile pe care și le-a dorit regizorul să fie afișate pe ecranul de cinema. Proiectoarele au și funcții ca: Lens Shift, funcția short-throw, big zoom 1.6, opțiuni de wireless Full HD și interfață user-friendly. Utilizatorii se vor putea bucura alături de familie și de prieteni de o experiență cinematografică de neuitat în propriul cămin.

Rec.709 este standardul internațional HDTV introdus în anii ’90 pentru a garanta claritatea reproducerii unor culori cât mai vii, specifice cinematografiei, pentru a transpune pe peliculă adevărata viziune a producătorilor de film. Doar sistemele care folosesc standardul Rec.709 pot reproduce culori apropiate de realitate, specifice conținutului HD, așa cum au fost acestea gândite de realizatori. Aceeași calitate a culorilor este acum disponibilă pe noile proiectoare W2000 și W3000 Home Cinema de la BenQ. Discul de culoare RGBRGB cu șase segmente funcționează la o viteză de șase ori mai mare față de un proiector normal, oferind mai mult de un miliard de nuanțe de culori.

Kit-ul opțional Wireless Full HD poate transmite conținut HD1080p necomprimat chiar și pentru filme 3D. Odată instalat, kit-ul detectează și se conectează automat la sursa de semnal. Kit-ul are 145Mbs și prin cele 4 antene oferă o acoperire wireless de 30 de metri, chiar și prin pereți, în timp ce funcția Dynamic Frequency Selection compensează semnalul pierdut prin comutarea canalelor.

Indiferent dacă vă uitați la cele mai recente blockbustere împreună cu familia voastră, dacă vă jucați cu cei mici sau vă uitați la meciuri împreună cu prietenii, proiectoarele BenQ Home Cinema vor face din livingul vostru cea mai apreciată cameră. Ușor de instalat, intuitiv, cu un sistem audio profesional integrat “powered by MaxxAudio”, proiectoarele BenQ W1110, W2000 și W3000 sunt alegerea perfectă pentru divertismentul acasă.

img-20151017-wa0005

Proiectoare pentru educație de ultimă generație

Modelele MH856UST, MW883UST și MX882UST sunt cele mai performante videoproiectoare BenQ dedicate segmentului educațional lansate până acum. Sunt capabile să ofere o imagine perfectă chiar și de la distanțe mici de proiecție, furnizând totodată o calitate net superioară a imaginii, atât în camerele de mari dimensiuni, cât și în cele semi-iluminate. Dimensiunea proiecției, interactivitatea și faptul că sunt wireless ready, le transformă în produse ce fac profesorilor munca mai ușoară. Având configurare rapidă, butoane intuitive și o calitate excepțională a imaginii, profesorii vor avea la dispoziție două produse de neegalat.

Sistemul optic al MH856UST dispune de 3500ANSI lumeni, iar modelele MW883UST și MX882UST, au o intensitate luminoasă de 3.300 ANSI lumeni. Puterea lor îmbunătățește calitatea imaginii pentru o experiență vizuală mai bogată, chiar și în camerele mari sau iluminate. Tehnologia DLP®, calitatea superioară a lentilelor și rata de contrast nativă fac din aceste produse soluții ideale pentru orice sală de curs.

Versatilitate, durabilitate și ușurință în utilizare

Modelul MH856UST, cu rezoluție FullHD 1080 și modelele MW883UST și MX882UST WXGA și XGA, au o serie de caracteristici comune: sunt versatile, ușor de folosit și durabile. Proiectoarele dispun de un stilus special pentru scris, spații ascunse pentru adaptoarele USB Wireless opționale sau pentru adaptoarele QCast pentru a asigura o bună conexiune wireless și pentru a partaja mai ușor conținutul. De asemenea, proiectoarele pot fi montate cu ușurință pe orice tip de suprafață. Ajustările formatului imaginii pentru fiecare colț și dimensiunea le oferă flexibilitate, indiferent de poziția în care sunt montate. Noile dispozitive au acces la câteva funcții suplimentare: boxe încorporate, sistem interactiv cu 4 pen-uri sau prin atingere cu mâna, ieșire HDMI, mod de utilizare SmartEco, suport complet pentru sistemul LAN Control și update automat de software. Sistemul optic de proiecție sigilat, specific tehnologiei DLP, asigură imagini de calitate pentru o durată lungă de timp, indiferent de condițiile de utilizare, fără ca imaginile afișate să piardă din luminozitate, detalii sau culori.

img-20151017-wa0003

Proiectoare cu lentile interschimbabile, pentru săli de mari dimensiuni

BenQ PU9530 este proiectorul cu șapte lentile interschimbabile, zoom și focus automat, prin intermediul motoarelor integrate în sistemul optic. Aceste caracteristici, fac din noul proiector soluția ideală pentru sălile de mari dimensiuni, modulabile care au nevoie de aceeași imagine de calitate indiferent de distanța la care se face proiecția. Flexibilitatea acestui produs este întregită de capacitatea acestuia de a proiecta pe orice tip de suprafață, în orice direcție, imaginea fiind la fel de clară pe o axă de 360 de grade.

Conectivitatea HDBaseT permite conectarea cu o varietate de dispozitive: desktop, notebook, camere pentru scanarea documentelor, playere Blu-Ray, console de jocuri, cutii de control sau set-top boxuri prin intermediul unui simplu cablu de rețea, la distanțe de până la 100 de metri. Un mod economic, dar practic și fiabil.

BenQ PU9530 vine echipat cu un disc de culoare RGBRGB de generare a culorii bazat pe 6 culori de bază, comparativ cu 4 culori, cât este standardul pentru majoritatea proiectoarelor de pe piață.

Rezoluția WUXGA (1920 x 1200), luminozitatea de 6000 lumeni, generată cu ajutorul unui sistem cu sursă dublă de lumină, posibilitatea de afișare a 1,07 miliarde de culori și sistemul cu lentile interschimbabile, fac din acest produs superlativul în proiectarea de imagini de orice fel, indiferent de scenariul folosit.

img-20151017-wa0000

 

Seria de proiectoare destinate amfiteatrelor este completată de alte 4 modele, PW9520, PX9510, PX9210 și PU9220. Flexibilitatea în instalare, capacitatea de proiecție indiferent de poziționare, posibilitatea de înlocuire rapidă a lămpii și sistemul optic interschimbabil sunt caracteristici comune fiecărui produs din această categorie a superlativelor.

SU922, SW921, SX920 sunt 3 video-proiectoare destinate segmentului ProAV , dispunând de 5000AL, reglaj al imaginii 2D keystone H+V , 4 corner FIT, LAN Control, Speaker 10W x2, Wireless Display, MHL, HDMI + Powered USB. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!