MonitoareStiri

BenQ BL3201PT, noul monitor 4K de 32 inch gandit special pentru proiectare si design

BenQ BL3201PT g

BenQ BL3201PT, monitor 4K gandit special pentru proiectare si design

BenQ, lider global in furnizarea de solutii de imagine si producatorul numarul unu pe piata locala de videoproiectoare, lanseaza in Romania primul monitor cu rezolutie 4K Ultra HD gandit special pentru proiectare si design, numit BenQ BL3201PT. Acesta vind in ajutorul profesionistilor care folosesc aplicatii de tip CAD/CAM.

Monitorul are o diagonala de 32 inch wide si panou IPS, oferind un spatiu de lucru cu 300% mai mare decat un monitor de 24 inch, imbunatatind automat eficienta si performanta utilizatorilor. Are o rezolutie 4K (3840 x 2160) cu 1.07 miliarde de culori care acopera integral gama sRGP cu tehnologie Ultra-Vivid IPS. Acesta ofera o serie de setari de utilizare, cum ar fi modul CAD/CAM, Mod Animatie. Utilizatorii se pot bucura de mai multe optiuni de conectivitate si functii de afisare, cum ar fi PIP (Picture-In-Picture) sau PBP (Picture-By-Picture), dar si o suita software Desktop Partition ce ajuta la cresterea productivitatii.

“Dezvoltarea celui mai bun model vine doar din înțelegerea pe deplin a nevoilor utilizatorilor. BenQ BL3201PT demonstrează angajamentul ferm al companiei BenQ de a aduce cele mai bune produse și de a răspunde într-un ritm rapid cerințelor formulate de consumatori”, a declarat Peter Huang, directorul general al BenQ Technology.

BenQ BL3201PT, la fel ca majoritatea monitoarelor BenQ, ofera confort ridicat prin intermediul tehnologiilor Flicker-Free si Low Blue Light. Noul monitor dispune si de raport Dual Aspect, permitand utilizatorului sa lucreze ca si pe doua ecrane alaturate cu diagonala de 19 inch, impartind monitorul in doua display-uri de format 4:3 sau 5:4, putand fi usor redimensionate din 19 inch S in 30 inch Wide folosind functia Display Mode.

Conectivitate monitor BenQ BL3201PT: DVI-DL, DP1.2, mDP1.2, 2X HDMI 1.4, hub USB cu 5 porturi pentru downstream, 1 pentru upstream, un port miniUSB pentru OSD controller, cititor de carduri. Monitorul mai dispune si de senzori de lumina si proximitate, dar si touchpad.

Noul monitor BenQ BL3201PT este disponibil prin partenerii autorizati BenQ pentru Romania (Darer, IT Direct, MGT Educational, Network One Distribution, Like IT)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!