StiriTech

BenQ i500, videoproiectorul 3D HD cu sistem propriu (Android)

BenQ i500, videoproiectorul 3D

BenQ Romania a anuntat astazi lansarea pe piata a unui nou videoproiectorBenQ i500, model ce dispune de propriul sistem de operare. BenQ i500, videoproiectorul 3D HD este livrat cu sistemul de operare Android customizat de producator si de o varietate mare de aplicatii capabile de streaming wireless, proiectie short-throw LED cu un sitem optic de cea mai buna calitate si doua boxe de 5W cu camera de rezonanta, pentru un sunet de exceptie.

BenQ i500 ruleaza Android 4.4, fiind astfel capabil sa functioneze ca un dispozitiv independent, cu acces la peste 300 de aplicatii. Astfel, deschide calea catre un univers de filme, emisiuni, jocuri si transmisii live, accesibile pentru utilizator fara cabluri, dispozitive de streaming, PC-uri sau media box-uri.

 “Niciodată nu a fost mai simplu să-ţi transformi apartamentul într-un centru de divertisment,” a declarat Conway Lee, preşedintele BenQ Corporation. “Cu BenQ i500 şi capabilităţile sale wireless, te vei bucura imediat de streaming video şi muzică, fără a-l mai conecta la un alt dispozitiv.”

i500_Left45_4

Streaming Wireless

Noul videoproiector BenQ i500 este echipat cu cele mai populare aplicaţii şi servicii de streaming, precum Youtube by KODI, Spotify, Vimeo, dailymotion, YuppTV, Aptoide, Arte şi multe altele. Astfel, acesta reuşeşte să acopere toată gama de divertisment, abordând o varietate mare de genuri, de la filme, emisiuni TV, ştiri, sport şi educaţie, la desene animate pentru cei mici.

Cu ajutorul game pad-urilor şi a controlerelor de jocuri disponibile, i500 oferă acces la o serie de jocuri, ce includ shootere, strategie sau aventură.

Pentru toate acestea, i500 se foloseşte de reţeaua wireless LAN disponibilă, neavând nevoie de nici o altă conexiune. Mai mult, poate rula conţinut video şi audio direct de pe un stick USB şi poate afişa fişiere Excel, Word, sau PowerPoint, fără ajutorul unui PC.

Divertisment de 5 stele în spaţii mici

Datorită sistemului său de proiecţie Short-Throw 0.6 (de la mica distanță), i500 poate proiecta o imagine de 80” (2.03m) de la o distanţă de doar 1 metru faţă de ecran. Suportă streaming video HD şi are două boxe de 5W fiecare, special concepute să ofere voci clare şi un sunet de calitate. Prin sistemul LED de iluminare, i500 oferă un contrast de 100.000:1  și o durată de utilizare de 30.000 ore.

Atunci când nu nu este utilizat pentru proiecţii, BenQ i500 poate fi folosit ca sistem audio Bluetooth, ce permite rularea de conținut audio direct din telefon sau tabletă.

Versatilitate

BenQ i500 are un design elegant şi o greutate de invidiat (1.3kg), ceea ce îl face să fie uşor de instalat în orice tip de cameră, fie că este vorba de o sufragerie spaţioasă sau o cameră mică de apartament. Vine dotat cu o corecţie keystone automata pe verticală, ce îl ajută să elimine efectul de trapez atunci când imaginea nu este proiectată perpendicular pe ecran.

Conexiuni:

1x HDMI/MHL, USB 2.0 1.5A power, USB 3.0, Dsub, Mic, Wi-Fi 802.11b/g/n, 2.4G/5G Hz dual band, 1x LAN port, 1x Line out 3.5mm

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!