EvenimenteStiriTech

BESTEngineer targul de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat are loc pe 15 si 16 martie la Iasi

targ de joburi bestengineer

In perioada 15 – 16 martie 2013, la Iasi, va avea loc evenimentul BESTEngineer, singurul targ de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat (studenti).

Peste 20 de companii participante care ofera job-uri pentru profesionisti si studenti, in Iasi, dar si in alte orase din tara! Autoliv, Hella, SCC Service Romania, Kilpatrick, Schaeffler, Levi9, BSS One, Inginieur Web sunt doar o parte din companiile participante la editia din Iasi.

Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante dar si pentru a sta de vorba cu unul din recrutorii acestora, poti merge cu CV-ul la eveniment in perioada 15 – 16 martie 2013, la Grand Hotel Traian Iasi.

BESTEngineer este singura conventie de training si cariera pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat din Romania. Scopul evenimentului este de a aduce in acelasi loc companii care cauta ingineri si ingineri aflatai in cautarea unui loc de munca. Program: Vineri: 10:00 – 18:00 / Sambata: 10:00 – 17:00, iar intrare la eveniment este gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!