SmartphonesStiri

Blackberry Passport soseste toamna aceasta

Blackberry Passport

Blackberry Passport va aduce la toamna specificatii de top intr-un design usor ciudat pentru un smartphone.

Blackberry (fosta Research in Motion) inca se zbate pentru supravietuire, deoarece niciunul din telefoanele lansate in ultimele 12 luni, nu au reusit sa readuca compania canadiana pe linia de plutire, datorita interesului foarte scazut pentru acest tip de terminale.

In aceasta toamna canadienii vor lansa ceea ce ei numesc Blackberry Passport un smartphone patratos cu tastatura fizica QWERTY si un ecran de 4.5 inci in diagonala cu rezolutie 1440 x 1440 pixeli si o densitate de 453 ppi. Tot la capitolul hardware, conform zvonurilor, Blackberry Passport va fi dotat cu 3GB memorie RAM, camera foto de 13MP pe spate, 3MP frontala si o baterie de 3.450 mAh.

Telefonul, se pare, ca va rula Blackberry 10.3 OS, versiune care va integra Blackberry Assistant (asistent virtual pe baza de comenzi vocale similar cu Siri si Google Now – Voice Search). 

Blackberry Passport este construit pentru clasa business, iar cei interesati de un astfel de gadget se pot pre-inregistra pe site-ul producatorului pentru a primi informatii despre data disponibilitati lui pe piata, dar si detalii despre serviciile oferite de companie.

Poate Blackberry Passport salva compania din situatia financiara in care se afla? Il veti cumpara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!