Blackberry si Google anunta un parteneriat strategic privind sistemul Android

1

Blackberry si Google

Blackberry se zbate ca un pacient aflat intre viata si moarte de ceva vreme, iar “doctorul” Google e pe cale sa salveze acest pacient, prin parteneriatul strategic anuntat saptamana aceasta.

Conform comunicatului oficial de presa Blackberry, compania canadiana a inceput o colaborare cu Google Inc, de pe urma caruia, vor avea de castigat nu doar cele doua companii, dar in mod special clientii corporate. Blackberry urmeaza sa lanseze o serie de terminale ce vor avea la baza sistemul de operare Android (versiunea Lollipop). In practica, Blackberry va crea un ROM customizat bazat pe sistemul Android, care va fi orientat catre clientii business / enterprise, si care, va oferi acelasi grad inalt de securitate, deoarece va avea implementate toate functiile BES12, atat de apreciate de clientii BB.

Ce castiga Google din acest parteneriat? Ei bine, pentru inceput bani, foarte multi bani, dar si  acces la clientii companiei canadiene din segmnetul business, si in acelasi timp, isi va creste si securitatea, deoarece terminalele vor beneficia nivele noi de criptare – hardware. De asemenea, serviciul Google Play for Work, va fi si el integrat in noile telefoane Blackberry, care se zvoneste ca vor intra pe piata pana spre sfarsitul acestui an.

Cel mai mare castig il vor avea clientii BB, deoarece vor avea la dispozitie noi terminale business cu o utilitate si functionalitate mult imbunatatita, multumita sistemului Android, dar si acces la vastul eco-sistem de aplicatii oferite de magazinul Google Play.

Mai multe detalii despre acest parteneriat puteti afla de aici.

Articolul precedentSamsung SM-N920 si SM-G928, doua phableturi cu ecran 2K de 5.7″, ce vor sosi la toamna
Articolul următorLenovo S60 – Prezentare generala a telefonului (video)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.