SmartphonesStiri

Blackberry X10 din seria N surprins din nou in cateva imagini

telefonul Blackberry X10 din Seria N

Research in Motion (RIM) va lansa pe data de 30 ianuarie, atat noul sistem de operare Blackberry 10, cat si primul model de smartphone cu ecran full touch Blackberry Z10 din seria L, ce va rula acest nou sistem de operare.

Recent am vazut primele imagini cu un al doilea device cu tastatura full QWERTY si ecran tactil din seria N – Blackberry X10, ce urmeaza sa fie lansat in 2013. Tot recent au fost date publicitatii si primele imagini cu noua interfata grafica a OS-ului Blackberry 10, impreuna cu alte cateva capturi de ecran in care sunt prezentate o serie de aplicatii precum Twitter, Facebook, etc.

Ieri au fost postate pe net alte cateva imagini in care este surprins modelul X10, imagini ceva mai clare si mai concludente. Impreuna cu aceste imagini vin si o serie de detalii, cum ar fi rezolutia ecranului – 720×720 pixeli sau faptul ca lockscreen-ul va avea o icoana dedicata pentru camera foto (vezi foto sus). In aceste poze putem observa cele 2 camere foto (probabil una de 5MP pe partea din spate si una de 1.3MP pe pargea din fata pentru video conferinte).

telefon Blackberry X10 fata

Ne asteptam ca pana la data lansarii lui Blackberry X10, sa apara si alte detalii interesante despre specificatiile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!