StiriTech

BMW si-a lansat colectia de biciclete pe anul 2012

BMW este unul dintre cele mai mari brand-uri de autovehicule din lume si nu numai. Am vazut zilele trecute primul prototip hibrid BMW i8 Spyder expus de curand la salonul auto din New York. Astazi vom vorbi despre colectia de biciclete a constructorului bavarez pentru 2012.

BMW a lansat oficial noua colectie de biciclete pentru anul in curs, iar marea vedete pare sa fie Mountainbike-ul Enduro (vezi foto sus), ce primeste un set nou de roti de la Crank Brothers oferind bicicletei o rigidate sporita, cat si o performanta mai mare la coborarea de pe dealuri.

Referitor la aspectul mountainbike-ului el este asemnator cu cel de anul trecut,  diferenta o da culoarea vopselei. Cadrul este vopsit intr-un negru metalic in timp ce pe saua si la spite sa folosit un verde aprins. Cadrul bicicletei a fost si el imbunatatit fata de cel de anul trecut.

Preturile bicicletelor incep de la €259  Kidsbike, bicicleta pentru copii, €899 – BMW Cruise Bike, €1299 – Touring Bike, €2,999 – Mountainbike Cross Country, €3,399 – Mountainbike Enduro si €2,750 – M Carbon Racer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!