Stiri

Bosch prezinta la CES2016 tehnologii auto pentru viitor

Bosch prezinta la CES2016 tehnologii auto

Bosch prezinta la CES2016 tehnologii auto ale viitorului, in care masinile se conduc singure, iar bordul acestora este in intregime un panou tactil la fel ca ecranul telefoanelor actuale.

Bosch se numara printre participantii la Consumer Electronics Show 2016, ce are loc in perioada 6 – 9 ianuarie la Las Vegas.

In cadrul evenimentului Bosch va avea amplasat un stand la care vizitatorii si analistii din tehnologie vor putea admira si chiar testa diferite tehnologii cu aplicare in domeniu auto.  Bosch va prezenta o masina al carui intreg bord este computerizat, conectat la internet si echipat cu panouri tactile, dupa cum se poate observa pe imaginea de mai sus. Practic, tot bordul masini este un panou bazat pe comenzi tactile (i.e. vezi foto ceva mai jos).

1-BBM-21857

De asemenea, Bosch va prezenta sisteme de condus si parcare automata in cadrul aceluiasi targ expozitional – CES2016.

Lumea in care traim se schimba tot mai mult, iar dispozitivele din jurul nostru sunt interconectate intre ele, astfel ne ajuta la simplificarea sarcinilor zilnice.

Google si Uber, doua sunt doar doua dintre companiile care lucreaza la dezvoltarea unei masini care sa se conduca singura, cu ajutorul inteligentei artificiale. Apple se zvoneste ca lucreaza la un proiect similar si chiar si Tesla Motors.

Toate lansarile de gadgeturi de la CES2016 le puteti urmari aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!