StiriTech

Brandul Microsoft Lumia, oficializat. Nokia e istorie

brandul microsoft lumia

Brandul Microsoft Lumia, oficializat

Faptul ca brandul Microsoft Lumia va tine loc de Nokia, era un lucru stiut, datorita postarii publicate de Nokia Franta pe pagina de Facebook. Insa, stirea vine in mod oficial chiar de la compania Microsoft, in legatura cu brandul Microsoft Lumia. Mai mult, doua imagini foarte sugestive arata ce va scrie pe viitoarele smartphone-uri Lumia de acum incolo, si anume, Microsoft.

Asadar, brandul Microsoft Lumia va inlocui brandul Nokia, brand cu care ne-am obisnuit ani si ani, de la telefoane, vorbim aici de cele vechi, telefoane cu care si-au construit o companie de renume, pana la smartphone-uri si tablete. Astfel, incepand de astazi, Nokia e oficial istorie pe segmentul de smartphone-uri si tablete.

brandul microsoft lumia

Desi achizitia Nokia nu a fost privita prea bine de catre public, se pare ca raportul financiar publicat de Microsoft arata un numar de 9.3 milioane de smartphone-uri Lumia vandute in ultimul trimestru al acestui an, cu 8.8 milioane mai multe unitati vandute fata de aceeasi perioada a anului precedent. Astfel, in ciuda vorbelor lansate de internauti, cum ca Microsoft nu va face o treaba prea buna dupa achizitia companiei finlandeze Nokia, iata ca raportul vanzarilor spune altceva.

Acum ca Nokia a devenit istorie, care este telefonul/smartphone-ul vostru preferat, lansat de compania finlandeza?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!