SmartphonesStiriTVVideos

BREAKING: Nokia dezamageste din nou printr-o reclama mincinoasa la noul telefon Lumia 920

Nokia Video Lumia 920

Au trecut aproximativ 24 de ore de la fastuoasa lansare de la New York, a celor de la Nokia, unde si-au lansat noile produse din gama Lumia si anume Nokia Lumia 920 si Nokia Lumia 820, doua smartphone-uri ce au la baza sistemul de operare Windows Phone 8, ce va urma sa fie lansat, cel mai probabil, pe data de 26 octombrie, cand Microsoft are programat un eveniment pentru lansarea Windows 8 pentru PC.

Pana aici totul bine si frumos pana la lansarea clipului in care Nokia isi face reclama la unul din cele doua modele – Lumia 920. Insa ochii vigilenti ai presei de peste ocean (PocketNow), au descoperit ca, reclama este una mincinoasa, deoarece, in reclama se vede clar cum un barbat pe bicicleta filmeaza cu smartphone-ul Lumia 920 dotat cu camera de 8.7MP cu tehnologie Pureview, iar in slow motion la un moment dat se observa la fel de clar, cum cineva filmeaza domnisoara de pe bicicleta dintr-o dubita cu o camera total diferita de cea a telefonului Lumia 920.

Imediat dupa aceasta descoperire, Nokia si-a cerut scuze intr-o postare pe blog explicand: “This was not shot with a Lumia 920. At least, not yet. We apologize for the confusion we created.” Cu toate astea filmuletul inca este pe Youtube pe unul din canalele celor de la Nokia si il puteti vedea mai jos. Daca puneti pauza la secunda 0:27 puteti vedea clar acel tip ce filmeaza dintr-o dubita cu o alta camera.

Nu e prima data cand un producator de terminale mobile este prins ca isi face reclama falsa, Apple a fost de curand amendata in Australia pentru ceva similar.

httpvh://youtu.be/cimDfEIEiu0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!