Breaking: O noua imagine cu telefonul nelansat Blackberry R10 postata pe Instagram

0

telefon Blackberry R10

Compania Blackberry, fosta RIM (Research in Motion), a lansat la inceputul anului noua versiune a propriului sistem de operare, este vorba despre Blackberry 10, si odata cu noul sistem, producatorul canadian a anuntat si primele doua terminale — Blackberry Z10 (comercializat de ceva vreme si la noi) si Blackberry Q10 (a intrat in aceasta luna la comercializare). Primele zvonuri despre un al treilea smartphone Blackberry 10, au aparut de cateva luni, aici vorbim despre Blackberry R10, care a fost deja surprins intr-o prima fotografie, la inceputul lunii aprilie.

O noua imagine in care apare modelul Blackberry R10 (foto sus), de aceasta data mult mai clara, a fost postata astazi pe Instagram. Imaginea dezvaluie, atat modelul Blackberry R10 de culoare alba (vezi foto sus – in fundal), ce a fost surprins in luna aprilie, cat si acest model de culoare rosie.

Momentan nu avem detalii despre componentele hardware ale acestui dispozitiv Blackberry, dar pe masura ce primim noi informatii, vi le vom oferii.

Articolul precedentMobile Next – conferinta dedicata industriei de comunicatii (10 Mai, Bucuresti)
Articolul următorPrimul phablet Nokia se lanseaza pana la finele anului [zvon]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.