AndroidAPLICATIIiOSStiri

Browserul Chrome pentru iOS si Android primeste un nou update care ii sporeste viteza

Browserul-Chrome-pentru-Android-iOS

Ciudat sau nu faptul ca cel mai folosit si considerat cel mai bunbrowser din lume – Chrome are o problema majora atunci cand vorbim despre versiunea de mobil (tableta), deoarece aceasta versiune nu este nici pe departe la acelasi nivel cu versiunea pentru desktop. Ba mai rau, posesorii de telefoane cu Android evita sa foloseasca acest browser preferand Dolphin, Opera Mobile sau chiar alte browsere mai putin cunoscute.

Astazi Google a anuntat pe blog-ul Chrome ca o noua versiune a browserului Chrome pentru Android si iOS este disponibila. Noua versiune fiind mult imbunatatita aducand un scrolling si un pinch to zoom mai bun in pagina. In plus noua versiune se bazeaza pe ultima versiune a engine-ul V8 Javascript, ce este optimizat pentru mobile, la care se adauga imbunatatirile de benchmark ale Octane-ului in medie cu pana la 25% si extinderea suportului pentru functii HTML5 cum ar fi CSS Filters.

chrome-pentru-iphone

Update-ul la noua versiune este momentan disponibil doar in SUA, urmand ca in urmatoarele 24 de ore sa fie disponibil pentru utilizatorii din Romania.

Descarca noua versiune pentru Android de pe Google Play si/sau versiunea Chrome pentru iOS de pe App Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!